Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Čerstvo narodený syn známeho moderátora SKONČIL na JIS-ke: INFEKCIA, vysoký zápal a teploty!

Manželka Viky so synom Teom v nemocnici Zobraziť galériu (2)
Manželka Viky so synom Teom v nemocnici (Zdroj: Instagram S.P)

KRAMÁRE - Zo slovenského moderátora sa nedávno stal otec. Jeho manželka porodila synčeka, ktorému vybrali meno Teo. No jeho prvé dni na tomto svete sa skomplikovali. Musel byť prevezený na JIS-ku kvôli vážnym problémom.

Samuelovi Procházkovi sa zmenil kompletne celý život. Minulý rok sa oženil a na začiatku mája sa mu narodil synček Teo, z ktorého sa so svojou manželkou Viky veľmi tešia. Chvíle po pôrode však boli náročné pre oboch... Ich malý anjelik skončil na JIS-ke.

Posledné dni som sa vám veľmi nevenoval. Tým, že malého vzali na JIS, boli to náročnejšie dni na našu psychiku a na sociálne siete v takom čase človek vôbec nemyslí,“ priznal ustarostený otec. „Ale keďže sa aj v reálnom živote aj tu na Instagrame pýtate, kedy už Viky pustia z nemocnice, tak vám takto naraz odpovieme. Nevieme, ale veríme, že nás čím skôr všetkých pustia domov,“ dodal vtedy moderátor. Detaily však vtedy neprezradil. O pár dní na to ich prepustili z nemocnice a už si užívajú spoločné chvíle doma.

Aktuálne jeho manželka priznala, čo vlastne ich synčekovi bolo. „Teuško dostal druhý deň po jeho narodení silnú žltačku s ktorou išla ruka v ruke nešpecifická infekcia, ktorá mu spravila v telíčku šarapatu. Mal zlé krvné výsledky a vysoké zápalové hodnoty, ktoré trebalo urgentne riešiť... mal nasadenú liečbu a 24/7 kontrolovaný a monitorovaný. Pohľad na neho nás veľmi bolel a vtedy som si priala, aby som dokázala preniesť všetko na seba, aby bol malý v poriadku... Ako ho odniesli na Jisku, kde ho sprevádzali aj vysoké teploty, sestričky a lekári ho dali do poriadku! Veľmi pekne sa o neho starali,“ napísala na Instagram.

Čerstvo narodený syn známeho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.P.)

Viac o téme: Samuel Procházka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu