Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenský moderátor MESIAC po tajných zásnubách: SVADBA!

Už sú svoji! Zobraziť galériu (3)
Už sú svoji! (Zdroj: pixabay.com)

MÝTO POD ĎUMBIEROM - Slovenský moderátor pred mesiacom všetkých prekvapil správou, že je zasnúbený. Svoju priateľku tajne požiadal o ruku v Londýne. A dnes je už z neho ženáč!

Slovenského moderátora Samuela Procházku môžete evidovať aj z vtipných videí, ktoré natáča na Instagram. Za ten čas si na sociálnej sieti vybudoval silnú základňu fanúšikov, s ktorými sa delí aj o svoj súkromný život. A nebolo tomu inak ani pred mesiacom.

Všetkých prekvapil krásnou novinkou. Síce to pred svojimi priaznivcami pár týždňov tajil, napokon sa im priznal. Svoju priateľku totiž požiadal o ruku na výlete v Londýne. „Hmm, ešte jednu vec vám dlžím spomenúť. Do Londýna som prišiel slobodný a odchádzal som s tebou. S tebou je život jazda. Povedala áno. Pred pár týždňami," podelil sa.

Slovenský moderátor MESIAC po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.P.)

A kým iné páry svoju svadbu plánujú aj rok, oni nestrácali čas a do záväzku vhupli mesiac po zásnubách. Keď moderátor zverejnil, že sa bude ženiť, každý si myslel, že ide o prank. Ako sa však ukázalo, o žiadnu srandu nešlo a zo Samuela je aktuálne už ženáč! Mladomanželom to nesmierne pristalo. Gratulujeme.

Slovenský moderátor MESIAC po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.P.)

Viac o téme: Samuel Procházka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu