Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Dano Dangl poodhalil zvláštnu úchylku: Ostatní sú zhrození a nechápu!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Milovníci filmov, hudby, zábavy a dobrej nálady si už čoskoro prídu na svoje! Prichádza totiž nový medzinárodný filmový festival June Film Fest (JuFF), ktorý v prvý júnový týždeň oživí ulice Trnavy. Stojí za ním Dano Dangl!

Meno Dana Dangla netreba zrejme nikomu obzvlášť predstavovať. Nie je však iba známym moderátorom, zabávačom a producentom, ale najnovšie aj riaditeľom filmového festivalu June Film Fest. Vyzerá to tak, že mu ide karta a v zábavnom priemysle má opodstatnene svoje miesto.

Zábava mu však zďaleka nie je cudzia ani v súkromí a ako prezradil, dokonca sa nevyhýba ani diskotékam: „Chodievam len príležitostne, keď je to spojené s nejakou akciou, ale ak nejaká je, nepohŕdnem tým. Keď trvá do rána, som tam.“ A vyzerá to tak, že Dano je skutočne riadny nočný vták. Posledný takýto „záťah“ si dokonca užil s dlhoročnou kolegyňou a kamarátkou Adelou Vinczeovou a dvojica to ťahala až do rána! Moderátorka dokonca o známom zabávačovi hovorí ako o majstrovi trapasov, Dano to však vidí inak: „Majster trapasov nie som, mne sa skôr stáva, že idem niečo vybaviť a mám šťastie na to, že tam robí nejaká študentka, ktorá nič nevie, takže po štyridsiatich minútach nič nevybavím a vtedy mám skôr nervy“, vysvetľuje Dangl. Poriadne nervy však dokáže spôsobiť aj on sám iným ľuďom. Dano priznal vskutku zvláštnu úchylku, ktorá mu ostala z detstva. Tomu neuveríte!

Dano Dangl poodhalil zvláštnu úchylku: Ostatní sú zhrození a nechápu! (Zdroj: NL/TH)

 

Viac o téme: FestivalDano DanglJune Film Fest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu