Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Pyšný tato Kramár: Môj synáčik vydal PRVÉ piesne! Bude toto nový LETNÝ hit?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Maroš Kramár je na svoje deti nesmierne pyšný a neraz sa na sociálnych sieťach pochváli ich fotkami či úspechmi. Urobil to aj teraz.

Len nedávno sa Maroš Kramár stal štvrtýkrát otcom. Jeho o 26 rokov mladšia partnerka Ina mu priviedla na svet dcérku, ktorej rodičia dali krásne meno Rija.


S exmanželkou Natašou Nikitinovou má však tri deti – 24-ročnú Tamaru, 23-ročného Timura a 16-ročného Marka. Dcéra Tamara sa popri štúdiu na vysokej škole venuje hudbe, synovia Timur a Marko sa objavovali v slovenských seriáloch.
Timur, ktorý hral Sebastiána v seriáli Chlapi neplačú, sa herectva zrejme nadobro vzdal a už sám je otcom dcérky Noelani, ktorú priviedla na svet jeho priateľka Kika.
Tamara však v hudbe výrazne napreduje a známa je svojím prehlásením, že nechce, aby jej otec razil cestu a prihováral sa za ňu, skrátka nechce žiť zo svojho priezviska. Popravde to ani nepotrebuje. Disponuje totiž obrovským hudobným talentom, nezvyčajnou farbou hlasu, svojským štýlom a okrem zlata v hrdle ohuruje aj perfektnou angličtinou.

Nuž a Marko, ktorý sa tešil popularite v seriáli Búrlivé víno a neskôr si zahral aj v projekte Červené pásky, tiež presedlal na hudbu. Maroš Kramár sa ním opäť hrdo pochválil na sociálnej sieti: „Môj synáčik, Marko vydal svoje prvé dve pesničky“. A pridal link, kde si ich môžete vypočuť. Toto je jeho Nový začiatok a toto zasa Idol

Marko Kramár rozbieha spevácku kariéru
Zobraziť galériu (2)
Marko Kramár rozbieha spevácku kariéru  (Zdroj: Facebook/Maroš Kramár)

Viac o téme: Maroš KramárMarko KramárTamara KramarDEti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu