Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Slovenská manželka Lukáša Vaculíka: Je to VEĽKÉ ZVIERA na Prime… Jej otec je nešťastný MILIARDÁR!

Herec Lukáš Vaculík. Zobraziť galériu (3)
Herec Lukáš Vaculík. (Zdroj: TV JOJ/TV Nova)

PRAHA - Včera Česko a Slovensko obletela informácia o tajnej svadbe niekdajšieho lámača ženských sŕdc Lukáša Vaculíka (61). Svoje áno povedal vplyvnej Slovenke Lucii Kršákovej. Tá je veľkým zvieraťom v FTV Prima a... Jej otcom je "nešťastný" miliardár!

Obľúbený český herec Lukáš Vaculík si svoje súkromie prísne stráži. Verejnosť dlho nevedela, kto je jeho tajnou partnerkou a v úplnej tichosti si svoju lásku napokon aj zobral. Ako informujú české médiá jeho manželkou sa stala sympatická Slovenka Lucia Kršáková. „Je to tak, Lucka si Lukáša Vzala. Všemožne sa to snažili ututlať, ich svadba bola ako akcia tajných služieb,“ povedal zdroj Extra.cz.

Galéria: Lukáš Vaculík

A kto záhadná Lucia vlastne je? Ako informujú české médiá, Kršáková je veľké zviera v FTV Prima. Pracuje tam ako výkonná riaditeľka a producentka. Navyše je dcérou iného vplyvného človeka, slovenského režiséra vydavateľa a textára Petra Kršáka. Ten bol jedným z piatich zakladateľov TV Nova. Svoj podiel v úspešnej televízii odpredal akoposledný a za najvyššiu sumu. 

Pred dvadsiatimi rokmi za ňu, ako informovali Hospodářské noviny zinkasoval ,cez miliardu českých korún. Šťastie mu to však neprinieslo. „Neviete si predstaviť, aké ťažké je žiť s peniazmi. Ja to môžem posúdiť. Bol som omnoho šťastnejší, keď som ich nemal alebo len určitú časť. Peniaze zo mňa urobili nešťastného človeka,“ vyjadril sa pred dvomi rokmi. 

Srdce Lukáša Vaculíka si získala slovenská manažérka Lucia Kršáková
Zobraziť galériu (3)
Srdce Lukáša Vaculíka si získala slovenská manažérka Lucia Kršáková  (Zdroj: Tv Nova)

Dôvodom jeho negatívnych emócií je fakt, že sa ho stále niekto snaží pod najrôznejšími zámienkami o peniaze pripraviť. Zaujímavosťou tiež je, že práve spomínaný miliardár bol ten, ktorý ako jediný verejne potvrdil vzťah Lukáša Vaculík a s jeho dcérou Luciou. 

Lucia Kršáková podľa Extra.cz absolvovala FAMU, v minulosti pracovala ako riaditeľka vlastnej tvorby v televízii Nova a neskôr pôsobila v Českej televízii. Aktuálne je už 20 rokov výrobnou riaditeľkou spomínanej Primy. Patrí medzi tri najvplyvnejšie ženy tejto televíznej skupiny. 

Viac o téme: Lukáš Vaculík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu