Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Claude je minulosťou: Ráchel ukázala NOVÚ PRIATEĽKU... Je krásna a MEGA SEXI!

(Zdroj: Tv Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Ráchel Karnižová za posledného pol roka vymietla dve televízne reality šou. Po Love Islande, kde sa dala dokopy s Claudom Lhoteckým, si vyskúšala aj drsný Survivor. Tesne predtým, ako na opustený ostrov odletela, sa so svojou láskou rozišla... A aktuálne ukázala svetu svoju novú polovičku. Je ňou žena a je brutálne sexi!

Vzťah Ráchel Karnižovej a Clauda Lhoteckého sledovalo celé Česko a Slovensko. Dvojica sa totiž dala dokopy v reality šou Love Island. Dlho im však idylka nevydržala a tesne predtým, ako ryšavka odletela na Survivor, sa dvojica rozišla. No a zdá sa, že Claude je už definitívne minulosťou. 

Galéria: Ráchel Karnižová

Na sociálnej sieti sa totiž Ráchel pochválila svojou novou láskou, s ktorou si užíva dovolenku v Dominikánskej republike. Je krásna a brutálne sexi - je ňou fitness trénerka Dominika Horáková z Česka. Na sociálnej sieti Instagram dokonca dvojica zverejnila šokujúci príspevok. 

Ráchel sa na zábere pýši krásnym prsteňom a popis znie: „Povedala áno!“ Ako však Ráchel vysvetlila pre markiza.sk, nešlo o zásnuby. Touto cestou len chceli svetu oznámiť, že tvoria pár. „Ľudia to nepochopili, zrejme to budeme musieť vysvetliť,“ dodala. Pozrite, ako to dvojici spolu pristane!

Viac o téme: Ráchel Karnižová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu