Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NETRADIČNÉ druhé zamestnanie slovenskej herečky: V TOMTO som sa NAŠLA!

Dominika Morávková Zobraziť galériu (2)
Dominika Morávková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Dvojnásobná mamička a slovenská herečka Dominika Morávková (33) otvorene prehovorila o svojom tehotenstve. Vďaka tejto skúsenosti pochopila jednu zásadnú vec, ktorá zmenila jej život.

NETRADIČNÉ druhé zamestnanie slovenskej herečky: v Tomto som sa NAŠLA! (Zdroj: TH)

Mladá slovenská herečka Dominika Morávková kedysi bola na televíznych obrazovkách pomerne často, a to najmä vďaka projektu Zem spieva, ktorého bola súčasťou ako moderátorka. Jej fanúšikovia ju však v týchto dňoch môžu vidieť na filmovom plátne, keďže najnovšie si zahrala jednu z hlavných úloh v česko-slovenskej dráme s názvom Spiaci účet. 

Galéria: Dominika Morávková

Na slávnostnej premiére sme si dvojnásobnú mamičku vyspovedali a čo-to nám prezradila aj zo svojho súkromia. Ako aj sama Dominika povedala, je rada, že svoj pracovný a súkromný čas si dokáže pekne zladiť, no niet pochýb, že rodina je u nej na prvom mieste. A pritom všetkom sa rozhodla spraviť si celkom netradičný kurz a obohatiť tak hereckú profesiu o ďalšiu pracovnú činnosť.

„Robila som si kurz popôrodnej duly, čiže ženy, ktorá sa stará, alebo poskytuje služby ženám po pôrode v období šestonedelia,“ zdôverila sa nám herečka. A čo ju viedlo k tomuto druhému zamestnaniu? „Naviedli ma k tomu moje pôrody a moje tehotenstvá, a každý máme v živote nejakú tému, ktorá nás osloví najviac a v tomto som sa ja úplne našla,“ povedala Dominika pre Topky.sk a následne sme prešli k hlbšej podstate a odkryla nám takpovediac zákulisie jej dvoch pôrodov.

Ako to v jej prípade prebiehalo a či aj ona sama využila pomocnú ruku duly, sa už dozviete z nášho rozhovoru vyššie. 

Dominika Morávková
Zobraziť galériu (2)
Dominika Morávková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dominika Morávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu