Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kucherenko zverejnila dojemné VIDEO: Takto vyzeralo PRVÉ stretnutie Sergeja a jeho syna na slobode!

(Zdroj: Profimedia/Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Už včera sa Slovensko dozvedelo, že Sergej Kucherenko, ktorý si mal pre finančné čachre odpykať pôvodne až 11 rokov za mrežami, je prepustený. Jeho prvé kroky z väzenia smerovali za synom Alexandrom (14). Ten svojho otca mohol na slobode objať vôbec prvýkrát po takmer ôsmich rokoch...

Sergej Kucherenko je opäť voľný, no a ako sa dalo očakávať, akonáhle to bolo možné, vydal sa za svojím milovaným synom. Silvia Kucherenko už včera ukázala fotografiu, ktorá zachytáva ako sa dvaja najdôležitejší muži jej života drža za ruky.

Galéria: Silvia Kucherenko

Teraz však na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, prostredníctvom ktorého si jej sledovatelia môžu pozrieť reakciu, ako sa 14-ročný Alex tváril, keď prvýkrát zbadal svojho otca, ktorý je voľný. Mal neuveriteľnú radosť. Tieto dojemné zábery zdieľala aj herečka Monika Szabo Horváthová. „Tatino prišiel po ôsmich rokoch domov. Vítame ťa doma Sergej. Tešíme sa s vami, veľmi nás to dojíma," napísala umelkyňa, ktorá je švagrinou Silvie Kucherenko, a tak patrí do rodiny. 

Spomínané video z prvého stretnutie si môžete pozrieť tu: 

 

Viac o téme: Silvia KucherenkoSergej Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu