Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa Slovenka ŠOKUJE: Môj manžel je ÚCHYLNÉ PRASA... Preboha, toto fakt robí?

Mikela a Miri Vlčekovci Zobraziť galériu (2)
Mikela a Miri Vlčekovci (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Mikela a Miri Vlčekovci sú naozaj kontroverzný pár. Niekto ich má rád, iní zas spôsob ich vystupovania nemusia. Najnovšie prehovorili o úchylnostiach zo svojej spálne. Preboha, toto naozaj?!

Zobratí sú už skoro dva roky... Reč je o Mikele a Mirim Vlčekovcom, ktorí sa rozhodli prehovoriť aj o odvrátenej strane manželstva. Priznali, že to nie je vždy medzi nimi ružové a majú medzi sebou toxický vzťah. Samozrejmosťou u nich boli hádky na letisku pred dovolenkou.

„V Taliansku ma vyťahal za vlasy na letisku a Taliani, čo sa hádajú, iba takto kukali... Poď sem ty k*rva a takto ma ťahal,“ šokovala Mikela svojimi slovami v podcaste Starší mladší. Okrem iného priznali, že sa milujú a že sa od svadby snažia o dieťa. „Ja to tam púšťam a keď to bude tak to bude,“ prezradil Miri. „Nie vždy,“ pokračovala Mikela, no a potom to prišlo... „No niekedy aj na tvár,“ dodal. „Môj manžel je úchylné prasa a vyhoní sa, keď spím a celú ma ostrieka a smeje sa ráno,“ priznala.

Influencerka Mikela s manželom
Zobraziť galériu (2)
Influencerka Mikela s manželom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Mnohí sa nad týmto pozastavili a pohoršilo ich to. Neskôr sa opýtali Mikely na Instagrame, či jej takéto správanie príde v poriadku. „Prisahám, že v manželstve mi to nevadí, mám z toho srandu, smejeme sa na tom a je to proste dobrý humor v našom vzťahu. Keby mi to neprišlo ok, tak to už v živote nespraví... Ja som celkom dosť sexuálne otvorená, takže ja zvládnem dosť. Chápem, pre inú ženu to môže byť niečo nie príjemné, ale ja som s tým dobre,“ ozrejmila tmavovláska.

 

Viac o téme: Miri VlčekMikela Vlček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu