Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ŠOK v Ruži pre nevestu: NÁHLY ODCHOD Dolli z ceremoniálu... Už to nemohla vydržať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už v piatok večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká štvrtá epizóda Ruže pre nevestu. Ak ste si pozreli upútavku, bolo zrejmé, že v tejto časti nebude núdza o poriadnu drámu. Emócie medzi súťažiacimi budú skutočne mimoriadne vyhrotené a potom... Dolli nečakane opustí ceremoniál!

Dolli bude témou dňa vo väčšine piatkovej epizódy. Keď príde do vily moderátor Krištof, okamžite si všimne, že extravagantná blondínka medzi dievčatami chýba. Tie mu začnú vysvetľovať, že Dolli leží v posteli, pretože jej bolo už od rána zle. Napokon sa však predsa len dá "dokopy" a objaví sa v závere jednej z nasledujúcich súťaží. 

Galéria: Dolli - Ruža pre nevestu

Počas dňa už nebude nič nasvedčovať tomu, že by sa jej opäť priťažilo. Aktívne sa zapojí do klebetenia a konfliktov s ostatnými súťažiacimi. Niekoľkokrát prejaví svoj temperament a pustí si jazyk na špacír. Z jej vystupovania zrejme nikomu v okolí ani nepríde na um, že by sa blondínka stále cítila zle, keďže si neodpustí ani svojské uštipačné poznámky na adresu iných dievčat. 

Aj počas večernej "kokteil" párty pred ceremoniálom bude Dolli v rauši. Všetko sa ale zmení v momente, kedy sa všetky "nevesty" postavia pred Radka a budú čakať na svoje ruže, ktoré znamenajú postup. Blondínka sa začne čudne tváriť a z ničoho nič niečo pošepká do ucha svojej kamarátky Alžbety. Následne zostúpi zo svojho miesta a opustí celú dievčenskú grupu.

ŠOK v Ruži pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)
 

To, že Dolli sa necíti dobre, neunikne ani samotnému Radkovi, ktorý okamžite preruší celý ceremoniál odovzdávania ruží. Extrovertnú súťažiacu napokon odprevadí k dverám a... To, čo sa stalo a či Dolli definitívne odišla, sa dozviete už v piatok večer o  20:30 na obrazovkách TV Markíza!

ŠOK v Ruži pre
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Dolli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu