Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Iva Janžurová nemôže so svojou dcérou vydržať: Spoločné nakrúcanie skončí vojnou!?

Iva Janžurová a jej dcéra Sabina Remundová
Iva Janžurová a jej dcéra Sabina Remundová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Známa česká herečka Iva Janžurová s dcérou v jednom seriáli! Obidve si zahrali v jednej časti seriálu Vytoč môjho agenta, a ako ináč - matku a dcéru.

Sabina Remundová je česká herečka a scenáristka, dcéra herečky Ivy Janžurovej a divadelného režiséra Stanislava Remunda. Do umeleckej rodiny patrí aj druhá dcéra Janžurovej, tiež herečka Theodora. V seriáli Vytoč môjho agenta sa stretli Iva so Sabinou a zahrali si matku s dcérou, medzi ktorými to poriadne iskrí. Verme, že v súkromnom živote to tak nie je, základ seriálového príbehu však čerpá z reálneho života. Obidve totiž majú možnosť zahrať si v umeleckom filme. Tešia sa len do chvíle než zistia, že sa bude natáčať na švédskom ostrove, kde musia do dvojici stráviť dva mesiace. Obe vedia, že toto intenzívne spolužitie by ich rodinnej pohode nepridalo, keďže majú odlišné povahy. Nenápadne sa snažia vykrútiť z projektu, ale žiadna z nich nemá odvahu to otvorene priznať druhej a obidve sa snažia dosiahnuť to, aby práve ich švédska režisérka vyhodila z projektu. Ako to dopadne, uvidíte v stredu o 20.40 v seriáli Vytoč svojho agenta na JOJ-ke.

Iva Janžurová nemôže so svojou dcérou vydržať: Spoločné nakrúcanie skončí vojnou! (Zdroj: TV JOJ)

Keďže seriál je z hereckého prostredia, zaujímalo nás aj to, či má Iva Janžurová agenta aj v reálnom živote: "Túto parádu som si po revolúcii zabezpečila okamžite, a vyvinulo sa to do niečoho takého zložitého, že som sa v tom sama nemohla vyznať. Volali jemu, on volal mne, potom ja jemu späť, neustále sme riešili, kto si čo prečítal alebo mal prečítať. Bolo to dvojnásobne zložité. Odvtedy nemám agenta, len v tomto seriáli."

Sabina je na tom ináč: „Ja mám svojho agenta. Aj keď som v tomto smere asi po otcovi, čo znamená, že si veľa vecí vybavím a dohodnem sama, musím povedať, že to je čoraz komplikovanejšie a je dôležité mať svojho agenta, pretože zmluvy sú zložitejšie a pracovné podmienky často tvrdé. Agent za vás môže urobiť takú tú špinavú prácu, ako sa hovorí, a dohodnúť čo najlepšie podmienky.“

Galéria: Fotogaléria: Seriál Vytoč môjho agenta

Viac o téme: TV JOJSeriálIva JanžurováVytoč môjho agentaSabina Remundová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu