Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ŠIALENÉ stavy markizáckej krásky: Dávajte si POZOR… Skončila v NEMOCNICI kvôli TOMUTO bežnému jedlu!

Ilustr. obrázok Zobraziť galériu (2)
Ilustr. obrázok (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Tak toto by jej nenapadlo ani v najhoršom sne! Väčšina z nás si z času na čas zájde do reštaurácie, kde bezstarostne pochutnávame na dobrom jedle. Problémom je, že na rozdiel od domácej stravy... Nuž, človek si nemôže byť nikdy istý, čo sa mu dostane na tanier. A svoje o tom vie aj účastníčka 14. série Farmy - Dagmar Kubinová.

Dagmar sa už počas Farmy prezentovala ako športovkyňa. Vo fitku je varená-pečená a už dávnejšie sa svoje skúsenosti rozhodla zúročiť v prospech ostatných. Krásna plavovláska aktuálne koučuje svojich zverencov a okrem cvičenia sa stará aj o ich jedálničky. Ona sama je v perfektnej forme a, ako to už býva, nie je za tým len drina v posilňovni, ale aj kvalitná a vyvážená strava. 

Galéria: Dagmar Kubinová

Tú si pripravuje najmä ona sama, no ako každý z nás, i Dagmar občas využije reštauračné služby, Poslednú skúsenosť ale trpko oľutovala. Najskôr na sociálnej sieti Instagram zverejnila záber z nemocnice v Hodoníne a potom vysvetlila, čo sa vlastne stalo. „Včera som sa išla najesť do reštaurácie. Dala som si kuracie mäso a... O dve hodiny neskôr mi bolo tak strašne, ale naozaj hrozne zle, že som to ani sama doma neukočírovala. Musel mi pomôcť ocino na pohotovosť. Pretože ja som nemala absolútne silu stáť na nohách," začala Dagmar, ktorá opísala, že mala obrovské žalúdočné ťažkosti a všetko z nej išlo von. „Nehoráznym štýlom," dodala. 

Aby toho nebolo málo, mala aj zimnice a veľké bolesti hlavy. „Tak, že som nemohla ani otvoriť oči od bolesti. Vadilo mi svetlo. Vadili mi zvuky," vysvetlila influencerka s tým, že podobné ťažkosti už v minulosti mala. „Asi trikrát v priebehu piatich alebo šiestich rokov, keď som si dala kuracie mäso v reštaurácii. Tam naozaj neovplyvníte a nespoznáte, či je to dobre tepelne upravené. A kuracie mäso je naozaj v tomto extrémne zlo," varuje Dagmar, ktorá sa rozhodla pre radikálne riešenie. 

ŠIALENÉ stavy markizáckej krásky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

„Ako som sa včera cítila a fakt som si myslela, že sa nedožijem rána, som sa rozhodla, že prestanem jesť kuracie mäso. Doma si robím morčacie. Pretože to kuracie u nás nie je v dobrej kvalite," upozorňuje sexi plavovláska, pričom v jej poslednej vete sa určite nájdu aj ľudia zo Slovenska, keďže na kvalitu dovážaného kuracieho mäsa bolo u nás upozorňované už nespočetne veľakrát. 

A ako to nakoniec dopadlo? Hoci sa počas nahrávania videa stále necítila fit, mala v podstate šťastie v nešťastí a za jej stav mohlo naozaj iba jedlo a našťastie to nebolo nič závažnejšie. „Dostala som na pohotovosti infúzku, robili mi odber krvi a rontgen brucha a zistilo sa, že je to naozaj z toho jedla, Nič horšie mi, našťastie, nie je," uzavrela makrizácka kráska s tým, že teraz si chvíľku pobudne na čaji a suchých rohlíkoch. Dagmar prajeme, aby sa čo najskôr zotavila a dostala späť do formy! 

Viac o téme: Dagmar Kubinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu