Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozčúlená hviezda Markízy reaguje na NEVERU: Kamarátka jej zviedla BÝVALÉHO… Rázny krok!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza/Intagram V.B.)

PRAHA - Počas veľkonočných sviatkov sa prevalilo, že minuloročná súťažiaca zo Survivoru Bára Mlejnková (32) sa rozišla s priateľkou Veronicou Biasiol (25). Tá mala svoju polovičku podviesť s finalistom Love Islandu, Adamom Sedrom (29). Aktuálne sa ozvala jeho ex Venis Dao (27)... Rozčúlená z konania kamarátky a svojho bývalého sa rozhodla urobiť rázny krok!

V čase, kedy sa prevalil rozchod Báry Mlejnkovej a Veronicy Biasiol sa sociálnymi sieťami začal šíriť aj dôvod. Modelka bola vraj svojej dlhoročnej priateľke opäť neverná. Konkrétne mala stráviť vášnivé chvíle s účastníkom poslednej série reality šou Love Island, Slovákom Adamom Sedrom. Ten ešte donedávna tvoril pár s Venis Dao, s ktorou sa dal dokopy práve v televíznej šou.

No a tá na prekvapivé odhalenie zareagovala. A zdá sa, že ju poriadne vytočilo. „Mám iba dve zásady: 1. Neklam, 2. Nespi s mojim priateľom/ex priateľom (za predpokladu, že si moja kamarátka/známa). Nemyslím si, že som tak náročná alebo áno? Pokiaľ jednu zo zásad porušíš, v mojich očiach nemám zdravo nastavené ani základné hodnoty. Ako často zdieľam, tak svoj  okruh priateľov a známych si veľmi dobre strážim a od teraz budem dvakrát toľko,“ zverejnila Venis. 

„Ďakujem vám ľudia za správy, ďakujem za komentáre, ďakujem za upozornenie, teraz už tomu rozumiem. Som absolútne fascinovaná, ako sa ľudia, ktorí pri sebe stáli v dôležitých životných chvíľach, dokážu v priebehu minúty otočiť chrbtom. A to len kvôli 5 minútam zábavy (dlhšie to určite netrvalo). Áno, som teraz ostrá. Áno aj ja sa viem nasrať. Áno aj ja som človek,“ dodala Venis. 

Samotný Adam však informáciu, že by mal s Veronikou pomer, odmieta. „Sú to nezmysly. Ja sa na niekoho len usmejem a už sa automaticky niečo deje. To isté sa dialo aj okolo Natálii Kočendovej,“ vyjadril sa k šíriacim sa informáciám pre eXtra.cz Sedro. Kde je pravda, vedia zrejme len oni dvaja.

Venis Dao a Adam Sedro sa v Love Islande umiesnili na 2. mieste.
Zobraziť galériu (3)
Venis Dao a Adam Sedro sa v Love Islande umiesnili na 2. mieste.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Venis DaoAdam Sedro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu