Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ROZCHOD lesbičky zo Survivoru: Frajerka ju vraj podviedla so ZNÁMYM SLOVÁKOM!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Minuloročná účastníčka reality šou Survivor Bára Mlejnková (32) a jej priateľka, modelka Veronica Biasiol (25) sa rozišli. Dvojica si už raz zbohom povedala kvôli nevere, krízu vo vzťahu však napokon ustáli. Aktuálne to však vyzerá na definitívny koniec. Frajerka mala Báru podviesť so známym Slovákom!

Viac ako dva roky tvorili pár, dokonca hovorili o dieťati. A ani spoločný biznis nezachránil ich vzťah. Reč je o pokrovej hráčke, ktorá sa minulý rok zúčastnila Survivoru, Báre Mlejnkovej a jej priateľke, modelke Veronice Biasiol. Druhá zo spomínaných na sociálnej sieti Instagram priznala, že sa rozišli. 

„Áno, rozišli sme sa. Naše osobnosti sú zjavne nezlúčiteľné a to ma vedie k potrebne ísť ďalej vlastným smerom. Posledné 3 roky boli jedny z najintenzívnejších v mojom živote, ale cítim, že sme si predali, čo sme mali. Aj napriek neustálym snahám o zlepšenie som po posledných udalostiach rezignovala a vzťah nadobro ukončila,“ napísala Biasiol. 

ROZCHOD lesbičky zo Survivoru:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

V minulosti pritom vzťah dvojice už raz krachol práve kvôli Veronikinej dlhotrvajúcej nevere. „Vlani v lete som spoznala niekoho, kto sa mi páčil, s kým mi bolo dobre. Celé to trvalo 10 mesiacov, kedy ja som udržiavala paralelný vzťah s niekym ďalším,“ prezradila vtedy modelka. Aj to však dvojica bola schopná prekonať. A aj tentokrát sa hovorí o nevere. 

Prezrádzať by to mohla aj reakcia rozzúrenej Mlejnkovej, ktorá s vyjadrením svojej ex vôbec nesúhlasí. „Ja som čakala, že sa buď na niečom dohodneme alebo že to tam napíše asi trochu úprimnejšie. Ja s týmto vôbec nesúhlasím, čo tam napísala. Za mňa to, ako sa Verča vyjadrila, nie je skutočné,“ vyjadrila sa Bára. Sociálnymi sieťami sa dokonca začala šíriť správa, že Biasiol mala svojej partnerke zahnúť s účastníkom poslednej série reality šou Love Island, Slovákom Adamom Sedrom.

Adam Sedro
Zobraziť galériu (4)
Adam Sedro  (Zdroj: TV Nova)

Viac o téme: SurvivorVeronica BiasiolAdam SedroBára Mlejnková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu