Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ÚLETY z českých Andělov: Herečka vo VRECI na zemiaky, NAHÉ prsia, aj chodiaca POHROMA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - U našich západných susedov sa včera odovzdávali hudobné akademické ceny Anděl 2023. Galavečer si nenechalo ujsť množstvo známych osobností. A mnohé z nich sa postarali o poriadny rozruch na červenom koberci. Herečka Rozálie Havelková (27) prišla vo vreci na zemiaky, speváčka Žofie Dařbujánová (29) ukazovala nahé prsia a Eva Burešová (30)? Chodiaca pohroma!

Odovzdávanie hudobných cien Anděl 2023 vysielala verejnoprávna ČT o 21:20, no priestory na pražských Vysočanoch sa začali plniť s obrovským predstihom. Postupne prichádzali nielen nominované osobnosti a ich blízki, ale doslova všetci, čo v českom šoubiznise niečo znamenajú. Červený koberec sa tak stal prehliadkou krásnych, ale aj naozaj bizarných rób. 

Práve ten druhý prípad bola aj herečka a dcéra hudobníka Ondřeja Havelku, Rozálie. Do spoločnosti totiž dorazila vo veľkom jutovom vreci na zemiaky, na ktorom mala nápis: "Rýchla móda je na pytel". Outfit doplnila oranžovou kabelkou a topánkami na vysokom opätku. A ako sa hovorí - "ona by aj vo vreci vyzerala dobre" - v tomto prípade to platilo určite. 

Rozálie Havelková
Zobraziť galériu (5)
Rozálie Havelková  (Zdroj: Profimedia)

Neprehliadnuteľná bola aj speváčka Žofie Dařbujánová. Oblečený mala totiž len sieťovaný overal, pod ktorý si dala veľké čierne nohavičky. Podprsenku vynechala a nahé prsia si prekryla len nalepovacími srdiečkami. Oblečenie doplnila červeným plášťom cez jedno rameno, ku ktorému doladila lodičky a čerstvo nafarbené vlasy. 

Žofie Dařbujánová
Zobraziť galériu (5)
Žofie Dařbujánová  (Zdroj: Profimedia)

Speváčka Eva Burešová dorazila v bielych šatách bez ramienok, dlhých po kolená. Jednoduchý model, ktorý doplnila ružovým plášťom s bohatými rukávmi, bol ozvláštnený o čierny nápis v oblasti stehna - Walking disaster, čo v preklade z angličtiny znamená "chodiaca pohroma". 

Eva Burešová
Zobraziť galériu (5)
Eva Burešová  (Zdroj: Profimedia)

Výsledky ankety Anděl 2023 nájdete na druhej strane!

Viac o téme: Eva BurešováRozálie HavelkováAnděl 2023Žofie Dařbujánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu