Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lakatošovú stavia do kúta jej vlastný syn: On mi len oznámi, čo sa bude doma diať...

Silvia Lakatošová
Silvia Lakatošová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Silvia Lakatošová sa v roku 1993 stala miss bývalého Československa a o rok neskôr sa umiestnila na 4. mieste v súťaži Miss Universe SR, ktorej potom 24 rokov šéfovala. Dnes ju viac ako krása a modeling zaujíma rodina.

Silvia Lakatošová žiari spokojnosťou a šťastím. Darí sa jej najmä v súkromí – má boku milujúceho manžela Pavla Chovanca a deti, ktorým sa darí. Syn Kristián nedávno získal vodičský preukaz, z čoho má Silvia radosť, lebo do rodiny pribudol ďalší šofér. Dcéra Valentína sa zase chystá na súťaž v spoločenských tancoch a tiež verí, že jej všetko vyjde. Bez snahy a poctivej prípravy však nič nejde: „Hovorili sme im celý život, že keď makáš, tak sa ti to vráti niekedy… ten úspech príde“, vychováva svoje deti Silvia s presvedčením, že človek si musí všetko zaslúžiť.

Každopádne syn je vášnivý priateľ zvierat, ktorých majú doma neúrekom a Silvia už ani nerieši, čo nové doma pribudne: "Má to celé premyslené, na jar sa dozviem... vôbec to neriešim".  Už teraz je teda všetkým jasné, čo pôjde Kristián študovať. Vedel to vraj už v štyroch rokoch a robí pre to všetko. Valentínka je zasa orientovaná umeleckým smerom. Čo z nej teda bude?

Lakatošovú stavia do kúta vlastný syn: On mi len oznámi, čo sa bude doma diať... (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: DetiSilvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu