Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bizarný ZÁŽITOK slovenského speváka: POČÚRALA sa pri ňom fanúšička... To vážne?!

Alan Murin Zobraziť galériu (2)
Alan Murin (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Mladý slovenský spevák Alan Murin má za sebou vskutku bizarný zážitok, na ktorý len tak nezabudne. Čo sa vlastne stalo?

Svoju spevácku kariéru má veľmi slušne našliapnutú a z jeho hudobnej tvorby vychádza jeden hit za druhým. Len pred pár dňami slovenský spevák Alan Murin uviedol do sveta svoju novú skladbu a videoklip s názvom Dokola. 

Galéria: Alan Murin - spevák

S Alanom sme sa stretli priamo v nahrávacom štúdiu, kde vznikala samotná pieseň. Počas rozhovoru prišlo aj na bizarné zážitky, ktorými nás doslova odrovnal. No aj spomínané nakrúcanie videoklipu bolo dosť pestré. „Bolo to také “rýchlo a zbesilo“ by som povedal, pretože bolo to s jednou úžasnou kameramankou Natt Cali, a vlastne to bola jednodňová akcia, kedy sme si povedali, že potrebujeme jednu kameru, nejaké pekné miesto, peknú lokáciu,“ začal spevák popisovať proces vzniku. Pôvodný zámer bol však úplne iný.

„My sme najprv natáčali rôzne zábery z rôznych lokalít a potom nám napadlo, že tam máme kolotoč a že by to chcelo nejak akoby kreatívne uchopiť, že dokola, dokola. Preto aj ten videoklip je o tom, že sa tam točím dokola na tom kolotoči, čo bolo zábavné,“ priblížil Alan a vzápätí vyrukoval s tým, že nie všetko bolo celkom kóšer, keďže to zbúchali bez oficiálneho povolenia. „Nebolo asi úplne legálne tam natáčať, mám pocit, ale nejak sme to poriešili", zdôveril sa umelec pre Topky.sk.

Plné adrenalínu sú však aj Alanove dalšie zážitky. Keď sme sa ho pýtali na najbizarnejšiu príhodu z koncertu, nechceli sme veriť vlastným ušiam. To vážne sa mu toto stalo? „Vieš čo... asi keď sa pocikala fanúšička,“ s úsmevom prezradil Alan. Ako k tomu vôbec prišlo a pri akej príležitosti, sa už dozviete z videa vyššie. 

 

Viac o téme: Alan Murin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu