Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hatalová zdrhla do zahraničia: Odkázaná na muža? Takáto je pravda o jej živote mimo Slovenska!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Natália Hatalová Olcsváry sa do pamäte širokej verejnosti zapísala ako finalistka SuperStar. Dnes si už razí vlastnú cestu a spevácku kariéru muzikálovej herečky.

Prešlo už 17 rokov odvtedy, čo sa Natália Hatalová Olcsváry objavila v tretej slovenskej SuperStar. Spevu sa venuje dodnes, vyštudovala muzikálové herectvo na JAMU v Brne a presťahovala sa aj s manželom a dcérou do Prahy. Na divadelnej scéne sa na Slovensku predstavila v muzikáloch Mačky (Cats), Šľahačková princezná, Atlantída alebo v populárnych Čajočkách. V Čechách účinkovala v muzikáloch Zorro, Dobře placená procházka, Steel Pier, Footloose, Sněhová královna a ďalších. Popri tom tvorí aj vlastné piesne a nedávno zaujala klipom Domino, ktorého témou je rozpad vzťahu.

Keďže žije striedavo na Slovensku i v Čechách, cestuje viac ako dosť: „Ja cestovanie milujem, lebo to je čas, keď môžem trošku vypnúť, zrelaxovať a strašne veľa vecí dokážem vybaviť,“ s úsmevom hovorí Natália, ktorá cestuje najradšej vlakom. Je síce držiteľkou vodičského preukazu a aj šoféruje, ale svoje auto má vlastne v Bratislave a po Prahe putuje pešo či taxíkom. „Tá diaľnica nie je vždy fajn“, hovorí o transfere z Prahy do Bratislavy a pokračuje: „Podľa skúseností, keď cestujeme spoločne (s manželom), tak niekedy sa ten čas dokáže natiahnuť, vždy niečo príde…“. V Bratislave si Natália stále drží ich spoločný byt, kde sa uchýli pri každej návšteve hlavného mesta: „Je to stále naša srdcovka… my sme si ten náš byt vybudovali a vytvorili tak, aby nám v ňom bolo krásne a ja sa vždy teším, keď tam prídem, i keď je pravda…“ - a aké slová nasledovali, sa už dozviete z videa.

Hatálová zdrhla do zahraničia: Odkázaná na muža? Takáto je pravda o jej živote mimo Slovenska! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu