Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

DESIVÉ skúsenosti s Belohorcovej mužom, nový útok: Doteraz sa nám na Tenerife žilo dobre, už to tak nie je!

Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájkom
Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájkom (Zdroj: archív ZB)

TENERIFE – Asi pred rokom vyšli najavo nezhody medzi známym boháčom Richardom Chladom a Vlastom Hájkom, ktorý ho po nechutných správach a vulgárnych rečiach na jeho priateľku Annu Mariu Kánskú označil za bývalého kamaráta.

Chladovi vraj bolo vyčítané aj to, že sa kamaráti s herečkou Alicou Bendovou. Keď v tom čase Extra.cz chcelo od Hájeka vyjadrenia ku kauze, odkázal ich práve na túto umelkyňu s tým, že sú dlhoroční kamaráti. Tá však nakoniec pozitívne svedectvo o jeho charaktere neposkytla. Práve naopak... (pripomeňte si kauzu v súvisiacom článku)


Po odchode z Miami sa Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek vybrali do španielskej Marbelly, kde však nepobudli dlho. Zakrátko prišlo ďalšie sťahovanie. Sú to už asi dva roky odvtedy, čo sa presťahovali na Tenerife a rozbehli tam aj svoje podnikanie. Avšak po tom, čo Vlasta Hájek ukončil spoluprácu s istou svojou spoločníčkou v realitnej kancelárii, začali sa objavovať svedectvá, že sa nespráva vždy fér. Dôvodom mali byť nechutné správy a vulgárne reči na adresu viacerých kamarátov. Patrila k nim aj Alice Bendová, ktorá sa v minulosti vyjadrila, že videla správy, ktoré poslal jej známym a podľa nej boli hrozne nechutné a vulgárne. „Okamžite som ho zablokovala. A potom som sa dozvedela, ako strašne vulgárne o mne hovorí a nielen o mne, ale aj o ďalších členoch mojej rodiny. A to len preto, že som si dovolila zablokovať Instagram a telefón. Ale vidím, že sa to deje ďalej a viacerým ľuďom. Toto je za hranicou všetkého, čo si človek dokáže predstaviť. A pokiaľ sa to nejako nezastaví, čo bude robiť ďalej?” uvažovala vtedy Bendová.

Po necelom roku sa však história opakuje a Alice znovu tasí meč do boja. Na instagrame svoj príspevok začína slovami, že píše prvé a zároveň posledné vyjadrenie k osobe pána Hájka, pretože si nechce svoj profil zahlcovať negatívnymi vecami a osobami: "Ďalej budem veci spojené s touto osobou riešiť právnou cestou a pokiaľ to bude nutné, nechám uverejniť hlasové správy (plné vulgarizmov a vyhrážok) od tejto osoby a tiež negatívne skúsenosti ľudí, ktorí sa s týmto človekom stretli!! A verte mi, že ich je obrovské množstvo!!“

Problémom podľa nej má byť, že akonáhle Vlasta cíti, že mu ubúdajú sledovatelia, začne parazitovať na iných, a to akýmkoľvek spôsobom: „Hlavne, aby sa písalo“, uvádza v statuse Alice, ktorá sa spolu s rodinou nechce nechať ďalej urážať. „Skúsenosť s hlasovými nočnými správami, ktoré sú vážne nepublikovateľné, si zažilo, bohužiaľ, mnoho ľudí z môjho alebo vzdialenejšieho okolia. Ja som sa „previnila“ iba tým, že som si dovolila zablokovať jeho účty a telefóny z dôvodu vypočutia hlasoviek adresovaných mojim priateľom, a tiež som príjemcom nemála správ, kde mi ľudia popisujú svoje desivé skúsenosti,“ píše ďalej Alice a pokračuje. „Ďalšia smutná vec je, že sa nám na Tenerife dýchalo dobre a žili sme si v peknej komunite v pokoji a bez klamstiev, intríg a problémov. Bohužiaľ, už to tak nie je. Smutné je, že mi ľudia píšu alebo volajú, že dúfajú, že niekde na pláži nestretnú Hájka. Proste im to nerobí dobre“.

Na konci svojho vyjadrenia vyzýva ľudí, aby jej napísali, ak majú nejakú negatívnu skúsenosť s Hájkom a pridáva aj svoju mailovú adresu. Rovnako komentuje skutočnosť, že apartmány nemajú plne prenajaté tak, ako to údajne deklarujú. A úplný záver? „Mimochodom, videli ste niekedy film PARAZIT? Ja áno a ten nepekný pocit po zhliadnutí mám stále. Takže tak.“

Vyjadrenie Vlastu Hájka poskytneme čo najskôr.

Viac o téme: Alice BendováZuzana BelohorcováVlasta Hájek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu