Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tehotná partnerka Jána Ďuricu: Rodiť bude na súkromnej klinike... Prišiel za ňou na LUXUSNOM fáre!

Ján Ďurica bol navštíviť svoju partnerku v nemocnici Zobraziť galériu (2)
Ján Ďurica bol navštíviť svoju partnerku v nemocnici (Zdroj: koláž)

BRATISLAVA - Včera popoludní sme na Topkách písali o tom, že Diana Kašurová - tehotná partnera Jána Ďuricu - je necelý mesiac pred plánovaným pôrodom hospitalizovaná. A my sme budúceho otecka stretli počas toho, ako odchádzal z návštevy v nemocnici...

Športovec, ktorý uplynulú nedeľu nečakane vypadol z Let's Dance, teraz rieši problémy v súkromí. Včera informoval o tom, že jeho krásnu partnerku museli hospitalizovať a spoločne so svojou dcérkou Ninkou ju bol navštíviť.

Ján Ďurica bol navštíviť svoju tehotnú partnerku v nemocnici (Zdroj: Ján Zemiar)

„Dianke vyšli zlé výsledky pečeňových testov. Je to nejakým spôsobom genetické, s týmto mala problém aj jej mamina. Lekári rozhodli, že bude najlepšie, ak tu Dianka zostane," povedal ešte vo štvrtok pre Topky.sk športovec a dodal, že tieto nečakané komplikácie tak trochu skrížili ich "pôrodné plány". „Podľa lekárov už pravdepodobne nebude možné, aby Dianka rodila prirodzene, ale bude musieť ísť cisárskym," prezradil Ján Ďurica pre Topky.sk s tým, že, chvalabohu, nejde o žiadnu obrovskú drámu a jeho polovička sa cíti pomerne dobre, avšak pre zachovanie zdravia jej aj ich nenarodeného synčeka je lepšie, aby zostala pod dohľadom. 

Tehotná partnerka Jána Ďuricu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.Ď.)

My sme ho neskôr stretli priamo počas toho, ako odchádzal zo súkromného sanatória, kde je jeho partnerka hospitalizovaná a bude tam aj rodiť. Z kliniky, kde už dieťatko na svet priviedlo aj množstvo celebritných mamičiek, odchádzal okolo 16:00. Potom nasadol do svojho luxusného auta a nášmu reportérovi ešte povedal pár slov. Viac uvidíte vo videu vyššie a takisto aj v našej galérii! 

Galéria: Ján Ďurica odchádza zo súkromnej kliniky

 

Viac o téme: Ján ĎuricaDiana Kačurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu