Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tomáš Tarr ukázal archívne FOTO: DLHÉ vlasy… Veď vyzeral ako TENTO herec z tureckej TELENOVELY!

Tomáš Tarr Zobraziť galériu (2)
Tomáš Tarr (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Minul sa povolaniu? Fešák Tomáš Tarr sa na Slovenku preslávil vďaka minuloročnej sérii šou Ruža pre nevestu. Sympatický fešák sa po neúspešných vzťahoch rozhodol, že skúsi šťastie a lásku možno nájde práve vďaka romantickému televíznemu projektu. Hoci to vyzeralo nádejne, napokon sa nepodarilo. Nuž ale... Turecké ženy by mu určite neodolali!

Stačilo by málo a Tomáš by sa mohol poľahky stať tureckým sexsymbolom, z ktorého by ženy rad-radom odpadávali. Sympatický fešák totiž najnovšie na sociálnej sieti Instagram zverejnil archívne zábery. V čase, kedy vznikli, nenosil svoj terajší typický účes. Bývalý televízny ženích mal v minulosti dlhé vlasy. 

Spomínané fotografie "zavesil" na svoje príbehy a sledovateľov sa pýtal, na koho sa podobá. Neskôr zverejnil aj odpovede od fanúšikov, no meno, ktoré sa objavovalo najčastejšie, nikoho neprekvapilo. Tomáša takmer všetci prirovnali k tureckému hercovi Canovi Yamanovi, ktorého televízni diváci môžu poznať z úspešných telenoviel S hlavou v oblakoch či Recept na lásku. 

Herec Can Yaman
Zobraziť galériu (2)
Herec Can Yaman  (Zdroj: STAR TV)

A veru, skutočne vyzerá ako Canova verná kópia. Tomáš dokonca na svojom profile vyhlásil anketu, či si má opäť nechať narásť vlasy. Výsledok je doposiaľ vyrovnaný - 51% jeho sledovateľov zahlasovalo za "áno" a 49% je proti. A aký je váš názor? Vyjadrite ho v ankete nižšie, FOTO Tomáša Tarra s dlhými vlasmi nájdete v našej galérii! 

Galéria: Tomáš Tarr

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tomáš TarrCan Yaman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu