Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Evelyn 7 týždňov od OPERÁCIE čeluste: Stále opuch a necitlivá brada… 1. týždeň bol PEKELNÝ!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vo februári moderátorka a komička Eva Evelyn Kramerová (33) informovala, že musela absolvovať zásadnú operáciu pre problém, ktorý doslova ohrozoval jej život. Museli jej posunúť obe čeľuste dopredu. Od operácie uplynulo už 7 týždňov... Sánku má stále opuchnutú a bradu necitlivú. No najmä prvý týždeň bol vraj pekelný!

Galéria: Galéria Eva Evelyn Kramerová

Začiatkom roka sa Evelyn vytratila zo sociálnych sietí. Dôvodom bola plánovaná operácia problému, ktorý doslova ohrozoval jej život. „Mala som úplne stlačenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila, že neodpočívam, ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala (apnoe),“ vysvetlila komička s tým, že jej hrozil ten najhorší scenár. Dlhodobo sa jej totiž nedokysličoval mozog. 

Komičke preto pri náročnom zákroku museli posúvať obe čeľuste dopredu, aby vnikol priestor. Podľa jej vlastných slov jej lámali kostičky, prišrobovalo sa čosi a jej sa odrazu dobre dýcha. Rekonvalescencia po takomto vážnom zásahu je však už o čoši horšia. Od operácie uplynulo už 7 týždňov a Evelyn prezradila, ako sa momentálne cíti. Prvý týždeň bol vraj úplne najhorší. 

„Prvý týždeň bol pekelný. Druhý lepšie a takto to ide ďalej... Jesť niečo tvrdšie cca po 4 týždňoch a rozprávanie sa lepší tiež stále. Ale je to proces, treba trpezlivosť, ja mám 7 týždňov po operácii a som takto... Ešte stále je opuch a necitlivá brada,“ vyjadrila sa Evelyn na otázku od sledovateľa pod jej najnovším príspevkom. 

Proces zotavovania však nenecháva na náhodu a snaží sa tomu dopomôcť, ako sa len dá. „Akože je pravda, že sa rýchlo hojím, ale chodím na rehabilitácie, guashu, beriem doplnky a fakt makám, aby to išlo čo najlepšie. Ale stále je to kopec diskomfortu, len o tom toľko nehovorím,“ dodala známa Slovenka. My jej prajeme skoré zotavenie! 

 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu