Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

PODVODNÍK sa vydával za Pepu Vojtka: Obalamutil ženu a... Získal od nej NEHORÁZNE peniaze!

Pepa Vojtek
Pepa Vojtek (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Ďalšia žena obeťou podvodníka! Nie je žiadnou neznámou, že niektorí muži sa vydávajú za celebrity, aby od nežnejšieho pohlavia získali nemalú čiastku. Takýto prípad sa stal aj teraz, keď 25-ročná Češka z malého českého mestečka naletela chlapovi, ktorý sa prezentoval ako líder skupiny Kabát, Pepa Vojtek.

25-ročná žena z českého mestečka Nový Bydžov naletela podvodníkovi, ktorý sa vydával za Pepa Vojtka, lídra kapely Kabát. Zoznámiť sa s ním mala cez sociálnu sieť, kde jej prisľúbil osobné stretnutie. Najprv si však pýtal peniaze na dovolenku. To mu však nestačilo a vyžadoval aj ďalšie nemalé čiastky. Ako informuje eXtra.cz, dokopy od nej za 2 a pol mesiaca získal cez milión korún, čo je v prepočte okolo 40 tisíc eur. To je naozaj mastná suma!

Galéria: Pepa Vojtek

Muž žene pritom tvrdil, že je jeho životnou láskou a pošle jej balík s jeho osobnými vecami, peniazmi, zlatom a darčekmi v hodnote asi 18 miliónov korún. Aj doručenie si však chcel nechať preplatiť. Žena posiela podvodníkovi peniaze na základe poslaných QR kódov do bitcoinmatu. Keď už vyčerpala všetky svoje úspory, zobrala si aj niekoľko uvérov.

Sklamaná žena sa s touto situácilu obrátila na českých mužov zákona. Tí upozorňujú občanov, aby si na takýchto ľudí dávali pozor. „Opätovne apelujeme na občanov: Neposielajte nikomu neznámemu žiadne peniaze! Nikdy neviete, s kým komunikujete. Ktokoľvek sa na sociálnych sieťach môže vydávať za kohokoľvek!“ znie stanovisko na stránke policie.cz.

Viac o téme: Pepa Vojtek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu