Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pošmykli sa mu nožnice? Estónsky politik svojím účesom rozosmial ľudí

Rain Epler pobavil svojím účesom. Zobraziť galériu (2)
Rain Epler pobavil svojím účesom. (Zdroj: X)

TALIN - Na X momentálne vyvoláva veľa reakcií obrázok estónskeho politika Raina Eplera. Mužova frizúra totiž pôsobí ako totálne faux pas.

Množstvo komentárov pod príspevkom na X momentálne exploduje. V príspevku môžete vidieť estónskeho politika Raina Eplera (46) s účesom, ktorý vyvoláva smiech. Rovná ofina, potom o niečo dlhšia časť vlasov tesne pred ušami a potom po ramená vzadu – je jasné, že komentáre typu „Je tento účes legálny?“ a "Nemal by už dovoliť, aby mu jeho matka strihala vlasy."

archívne video

Andy Kraus v Milujem Slovensko, peroxidové vlasy (Zdroj: RTVS)

Medzitým ostatní používatelia nemôžu uveriť, že na obrázku je skutočná osoba. Takže komentáre ako: "Je skutočný alebo simulácia?" a "Rain Epler nemôže byť skutočným človekom, tomu odmietam uveriť." Ak sa však pozriete na fotografie, môžete vidieť: Epler mal už v roku 2022 podivnú frizúru. Niektorí používatelia nie sú prekvapení účesom, nazývajú ho „priemerným Estóncom“ alebo hovoria: „Presne to ma napadne, keď čítam označenie ´estónsky politik´."

Pošmykli sa mu nožnice?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Čo na to hovoria stranícki kolegovia?

Epler je členom pravicovo-populistickej Estónskej Konzervatívnej ľudovej strany - nie je známe, ako dobre účes prijímajú jeho stranícki kolegovia. Okrem kariéry politika je aj podnikateľom.

V rokoch 2019 až 2021 pôsobil Epler ako poradca estónskeho ministra financií Martina Helmeho a v rokoch 2020 až 2021 ako estónsky minister životného prostredia v kabinete vtedajšieho premiéra Jüriho Ratasa. 46-ročný muž je ženatý a má tri deti - s tatinom sa určite môžu hrať na kaderníka.

Viac o téme: účesRain EplerEstónsky politik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu