Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Psychologička z Ruže pre nevestu: KONFLIKT so známym Slovákom... Vraj bola NAD*BANÁ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V doposiaľ poslednej epizóde šou Ruža pre nevestu opustili luxusnú vilu na Srí Lanke ďalšie dve dievčatá. Jednou z nich bola Timea, ktorá medzi nádejnými nevestami pôsobila ako tajná agentka. Keďže sa pôvabná ryšavka živí ako psychologička, jej úlohou bolo zistiť, ktoré dievčatá majú o Radka úprimný záujem, komentovať ich správanie a tak trošku aj "donášať". To, čo sa stalo po odvysielaní druhej časti, však určite nečakala...

Timeu, ktorá v šou absolútne nepôsobila kontroverzne, si vzal na mušku Oski Barami v jeho podcaste SNAMI. Na sociálnej sieti Instagram zverejnil kúsok videa, v ktorom psychologičku okomentoval aj so svojím parťákom Svetozárom aj s bývalými "ružami" - Mirkou a Priscillou. „Ja si myslím, že tá psychologička, ona sa nezdá...Neviem, či ste si všimli, ale ona normálne že bola solídne nad*baná na konci toho dielu," vyhlásil Svetozár, po čom sa zdvihla veľká salva smiechu a Oskar konkrétny kúsok videa pustil.

Bolo zrejmé, že Timea má trošku problém s vyjadrovaním sa, no pôsobila skôr unavene ako opito. A únava je absolútne pochopiteľná, keďže nakrúcanie týchto večerných aktivít a následných ceremoniálov je skutočne zdĺhavé. No keďže glosátori si neodpustili uštipačné poznámky, pod príspevkom sa napokon vyjadrila aj samotná Timea. 

Psychologička z Ruže pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ahoj, Oskar. Ocenila by som, keby najbližšie kontaktuješ mňa, ak niečo chceš o mne natočiť, pretože ja som bola člen štábu, len som bola infiltrovaná medzi dievčatami, aby to bolo prínosnejšie a pre diváka zároveň zaujímavejšie. Ja alkohol nepijem, keďže som na neho alergická," vyhlásila ryšavka, ktorá má intoleranciu na histamín a dodala, že aj počas šou je vidno, že v pohári má po celý čas namiesto sektu číru tekutinu - čistú vodu. 

Timea ďalej uviedla, že je potrebné brať na zreteľ aj to, že Ruži sa zúčastnila pracovne a niečo podobné by si teda nikdy nedovolila. „Keď chcete "komentovať" = robiť si srandu z nás, čo sme tam pracovali, tak nech je to aspoň s pozitívnym podtónom a nie "podľa seba súdim teba". Ďakujem za porozumenie a pekný zvyšok večera prajem," odkázala mladá psychologička Oskarovi, ktorý následne zareagoval, no a Timea mu potom nezostala nič dlžná. Ich slovnú "prestrelku" nájdete v našej galérii nižšie. 

Galéria: Timea - Ruža pre nevestu

Viac o téme: TimeaPsychologičkaRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu