Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Je KONIEC: Ďalší markizácky pár oznámil ROZCHOD!

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že tanečná šou Let's Dance láske akosi nepraje. Potom, čo sa minulý týždeň prevalil krach vzťahu Jakuba Jablonského a Kristíny Spáčovej, sa najnovšie potvrdili informácie o ďalšom rozchode. Zbohom si dali tanečník Vilda Šír a jeho dnes už bývalá partnerka Laura Raczová.

Portál markiza.sk aktuálne priniesol správu o tom, že tanečník a jeho bývalá priateľka išli od seba. To, že je aktuálne slobodný, potvrdil sám Vilém, ktorý v minulosti randil s kráskou zo šou Love Island - Nikol Treterovou a neskôr aj s aktuálnou partnerkou Andreja Danka - misskou Sylviou Šulíkovou. Teraz mu to nevyšlo do tretice.

 „Mrzí ma to, ale je to pravda. Bohužiaľ, niekedy to život tak vymyslí. Láska je jedna vec, ale musí to fungovať aj organizačne. A keď to tak nie je, tak láska nestačí. Je to čerstvé, rozišli sme sa minulý týždeň. Bolo to rýchlejšie, ako poskladať zostavu tanga," prezradil pre Markízu. 

Vilda Šír s priateľkou
Zobraziť galériu (2)
Vilda Šír s priateľkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na otázku, či po rozchode s Laurou zostávajú fungovať aspoň na priateľskej úrovni, odpovedať nevedel. „Neviem. Ona má toho veľa, študuje medicínu. Ja teraz tancujem v Let’s Dance a všeobecne mám toho veľa. A udialo sa to tak strašne rýchlo, že vlastne neviem. Mal som narodeniny, zablahoželala mi, ale nič viac,“ uzavrel tanečník. 

Foto Viléma s bývalými priateľkami nájdete v našej galérii. 

Galéria: Vilém Šír

 

 

Viac o téme: Let's DanceVilém ŠírVeronika Přikrylová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu