Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Cibulková už schudla 15 kíl, je z nej iná žena: TOTO som zmenila a nadváha zmizla!

Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom
Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Chudnutie je téma, ktorá je na pretrase každý deň. Veľa ľudí, a najmä žien, je totiž nespokojných so svojou postavou. Týka sa to aj Dominiky Cibulkovej, ktorá sa rozhodla rázne zakročiť!

Dominika Cibulková po dvoch pôrodoch nabrala pár kíl, ktoré ju už začali obťažovať. Bývalá tenistka, ktorá sa na kurtoch nabehala až-až, však túži nielen po štíhlejšej postave, ale aj po zdraví. Skrátka chce sa vo svojej koži cítiť oveľa lepšie. Nejde to však len tak: „Trpela som veľmi, veľmi. Strašne som bola hladná, hlavne večere, lebo od pol siedmej nejedávam až do rána, a tie porcie sú menšie. Keď je človek rozožratý…“, lamentuje Dominika, ktorú manžel v chudnutí veľmi podporuje, ale zároveň aj podpichuje: „Dáš si vínko, láska?“ Pevná vôľa však robí svoje a Dominika už takmer päť týždňov nevypila ani kvapku alkoholu.

Galéria: Dominika Cibulková sa rozhodla zatočiť s kilami

Na krabičkovej diéte bol aj manžel, ale po dvoch mesiacoch s tým skončil. Dominika má však svoj cieľ, takže nezaspáva na vavrínoch a ide ďalej. Čaká ju teda najťažší finiš: „Áno, aj ja si dám raz za týždeň niečo malé nezdravé, ale potom zase pokračujem v tom, čo mám, chodím behávať, doma cvičím…“, zahryzla sa Dominika do vlastnej výzvy. Neprovokuje ju ale manžel otázkami typu – čo dobré dnes máme na večeru? Dominika prezradila aj to, čím už zhrešila a či sa po víťazstve v chudnutí teší viac na dobré jedlo alebo drink.

Cibulková už schudla 15 kíl a je z nej iná žena: TOTO som zmenila a nadváha zmizla! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: ChudnutieDominika CibulkováVáha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu