Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Cibulková o nákupe LUXUSNÝCH kabeliek: Nemôžete si tam len tak prísť... POZVÁNKY dostáva priamo z Paríža!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVE - No tak toto znie ako z filmu! Nie je žiadnym tajomstvom, že medzi najväčšie vášne Dominiky Cibulkovej patrí móda. V zbierke má aj niekoľko luxusných kabeliek, pričom stoja doslova majland a za takúto sumu by si bežný Slovák celý rok žil ako kráľ. Ako vôbec nákup takýchto kúskov prebieha?

V roku 2021 Dominiku okradli a prišla o kabelky v celkovej hodnote vyše 120-tisíc eur. K takýmto kúskom sa pritom nemožno dostať len tak. Bežní ľudia sú zvyknutí len tak nakráčať do obchodu a kúpiť si, po čom im srdce zapiští. Tu to však funguje celkom inak. „Kabelky, na ktoré som zameraná ja, sú také, že za rok si môžete kúpiť iba určitý počet. Keď chcete novú priamo z obchodu a na vaše meno, neviete si ich zadovážiť osem. Preto ma vždy poteší, keď mi príde správa z Paríža, kde mi nejakú ukážu," prezradila Dominika v rozhovore pre Plus sedem dní. 

„Pokiaľ ich nechcete kupovať z druhej ruky, ale mať originál na vaše meno, musíte byť zapísaný ako klient Hermés a mať dobré kontakty. Počas aktívnej kariéry som využívala consierge služby z turnajov, kde vás predstavili, aby vedeli, kto ste. Už roky som u nich zapísaná ako VIP klient," vysvetlila bývalá tenisová štvorka, ktorá si kvôli vytúženým modelom robí aj špeciálne výlety do Paríža. 

Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom
Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Návšteva butiku s takýmito luxusnými kúskami však musí byť dohodnutá. „Keď som v Paríži, idem tam na vopred ohlásenú návštevu alebo mi zavolajú, že pre mňa majú nový kúsok a občas si urobím výlet, že idem špeciálne po ňu," pokračovala Dominika, ktorá priznala, že v minulosti dokonca nejakú tú kabelku aj odmietla, keďže nezodpovedala jej predstavám. 

„Stalo sa, že sme mali dohodnutú schôdzku, prišla som, ukázali mi Kelly alebo „Birkinku“ vo veľkosti alebo farbe, ktorá sa mi nepáčila, tak som párkrát odmietla. Je to dokonca vec, ktorú si firma cení, lebo vidia, že neberiete ako po nebohom, ale že si viete počkať na správny kúsok," dodala Dominika, ktorá prezradila i to, že kabelky, ktoré jej v minulosti ukradli, polícia ešte stále nevypátrala. 

Galéria: Galéria Dominika Cibulková

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu