Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Z DCÉRY Nely Pociskovej a Filipa Tůmu je už VEĽKÁ slečna: FOTO... Wau, kedy tak vyrástla?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - V apríli to bude už 5 rokov, odkedy sa z Nely Pociskovej (33) a jej partnera Filipa Tůmu stali dvojnásobní rodičia. Herečka vtedy na svet priviedla dcérku, ktorá dostala netradičné meno Liana. Hoci bol pôrod mimoriadne dramatický a dievčatko prišlo na svet v aute, nič to nemení na tom, že dnes je z nej zdravá a krásna slečna. Aha, ako vyrástla!

Nela kedysi zvykla svoje ratolesti skrývať. 7-ročného Hektora a takmer 5-ročnú Lianku rodičia ukazovali len sporadicky, prípadne ich tváričky prekrývali smajlíkmi. Aktuálne však táto krásna rodinka trávi čas na spoločnej dovolenke v exotike, no a predsa len sa pochválili aj nejakými tými spoločnými zábermi. 

Z DCÉRY Nely Pociskovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Vidno, že slniečko a teplo si všetci jednoznačne užívajú a na videách a fotkách z Maldív z nich srší nesmierne pozitívna energia. Nuž a na jednej zo zverejnených fotografií Nela pózuje aj so svojou malou princeznou. A teda - až taká malá už rozhodne nie je. Pozrite sa, ako Lianka vyrástla a ako sa podobá na svoju slávnu maminu. FOTO Pociskovej dcérky nájdete v našej galérii nižšie.

Galéria: Galéria Nela Pocisková

Viac o téme: Nela PociskováLianaDcéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu