Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TRAPAS Božskej Verešovej: Pristúpili jej vlečku... Zostala takmer POLONAHÁ!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (2)
Andrea Verešová (Zdroj: Ramon Leško)

PRAHA - Uplynulý víkend sa v pražskom Obecnom dome konal jubilejný 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Jednou z jeho hviezd je už roky modelka Andrea Verešová. A hoci je brunetka vždy ako vystrihnutá z časopisu a pôsobí absolútne dokonale, ani ona sa sem-tam nevyhne nejakému tomu trapasu...

Andrra Verešová sa počas tohto ročníka opäť previedla v róbe od dizajnérky Jany Pištejovej. „Ja som jej verná, je to moja obľúbená návrhárka. Hlavne - vždy mi jej šaty padnú ako uliate a nemám stres s tým, ako to dopadne," prezradila pre Topky.sk modelka, ktorá dodáva, že ich spolupráca dopadne vždy na výbornú aj vďaka tomu, že majú "spoločnú energiu".

Galéria: Príchody na Česko-Slovenský ples 2024

Medzi Andreou a Jankou podľa všetkého panuje absolútna dôvera. „Snažíme sa vždy vytvoriť niečo nové, ale ja jej už dávam voľnú ruku. Ona sa buď inšpiruje prírodou alebo, napríklad ako tentokrát, mojimi očami. Povedala, že Andrejka, ty si ešte nemala zelenú. Tak teraz to skúsim," povedala nám s úsmevom Verešová. 

Módna návrhárka Jana Pištejová a Andrea Verešová
Zobraziť galériu (2)
Módna návrhárka Jana Pištejová a Andrea Verešová  (Zdroj: Ramon Leško)

Nuž a rovnako ako na iných akciách, aj tentokrát bola róba z dielne Pištejovej jednou z tých najkrajších. Kombinácia jej umenia a krásnej Andrey, dopadla perfektne. A keďže pôvabná brunetka je hviezdou každej akcie, kde sa objaví, zaujímalo nás, či sa jej už v minulosti podaril aj nejaký ten trapas. A veru, nejaké to faux-pas sa pritrafilo i jej, hoci to nebolo jej vinou. 

Počas jednej udalosti vraj skončila takmer polonahá a napokon musela veľkú časť večera presedieť. A to ani zďaleka nie je všetko. Viac sa už ale dozviete v našom rozhovore, kde sme okrem témy plesu popreberali aj Andreino súkromie a nejaké tie novinky nám prezradila aj svojich deťoch - Vanesske a Danielovi. 

TRAPAS Božskej Verešovej: Pristúpili jej vlečku... Zostala takmer POLONAHÁ! (Zdroj: Ramon Leško)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu