Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Elena Podzámska po protialkoholickom liečení: Znova ZADANÁ!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (3)
Elena Podzámska (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Znova prepadla láske! Elena Podzámska (52) je zamilovaná. Učaroval jej tento muž!

Elena Podzámska si v posledných rokoch prechádzala naozaj turbulentným obdobím. Doslova bola raz hore a raz dole. V podcaste Zuzany Vačkovej priznala aj finančné problémy, no a ako sa neskôr ukázalo, nesužovali ju len tie.

Galéria: Elena Podzámska

V októbri minulého roka bola hospitalizovaná na psychiatrii, kde riešila svoj problém s alkoholom. Odtiaľ ju však na začiatku novembra prepustili. Namiesto 3 mesiacov zotrvala v ústave 28 dní, pretože vraj sústavne nerešpektovala pravidlá. Po svojom zlyhaní sa na liečenie dostala zas a vyzerá to tak, že tentokrát skončilo šťastne.

Eňa je totiž znova zamilovaná. Jej nový partner je Boris Nemeš. „Áno, sme spolu,“ potvrdila pre denník Nový čas herečka. Prehovoril aj samotný Nemeš. „S Elenou sa poznáme už niekoľko rokov. Je to krásna žena, čo určite potvrdí väčšina mužov. Taktiež je veľmi milá a empatická. Píšem, že žena, pretože neriešim jej prácu. Je špičková herečka, ale to je len práca,“ vyjadril sa. Ešte v septembri mala pritom blízko k hercovi obvineného zo zabitia Martinovi Durkáčovi. Avšak, Elena v tom čase tvrdila, že sú len blízkymi priateľmi, aj napriek bozkom na fotkách.

FOTO v GALÉRII»

Viac o téme: Elena PodzámskaLáskaVzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu