Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nešťastná Marie Rottrová prosí o POMOC: Prišla o dôležitú vec... Ponúka veľkorysú ODMENU!

Marie Rottrová Zobraziť galériu (3)
Marie Rottrová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Spevácka legenda Marie Rottrová (82) má hlavu s smútku. Rovnako ako mnohí z nás, i ona je majiteľkou vecí, ku ktorým prechováva silný citový vzťah. A o jednu takú najnovšie prišla...

Tak takáto strata naozaj zamrzí! Ak nás k niečomu viažu silné city či spomienky, je v podstate jedno, akú to má finančnú hodnotu a dokážeme sa potrápiť aj nad predmetom za pár eur. Avšak, ak ide o niečo, čo je aj mimoriadne drahé, zamrzí to ešte viac. Predsa len, to, že ste vlastníkom nejakého toho luxusného kúsku, ešte neznamená, že môžete vyhadzovať peniaze len tak do vetra. 

Nešťastná Marie Rottrová prosí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Svoje o tom vie aj speváčka Marie Rottrová, ktorá prišla o drahé hodinky, ktoré jej boli darované. Fanúšikov na sociálnej sieti Instagram preto vyzvala, aby jej pomohli a nálezcovi ponúka štedrú odmenu. „Moji priatelia, stra sa mi nepríjemná vec. Niekde vonku som stratila hodinky značky Rolex. Mám k nim citový vzťah, je to darček. Ak by ich ktokoľvek z vás alebo vašeho okolia našiel, ozvite sa mi. Ponúkam veľkorysé nálezné," napísala smutná umelkyňa. 

Foto luxusných hodiniek, ktoré stratila, nájdete v našej galérii nižšie. 


Galéria: Marie Rottrová

Viac o téme: Marie Rottrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu