Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Orviskej STRATA peňaženky v New Yorku: To, čo nastalo potom... NEMOŽNÉ!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (2)
Alexandra Orviská (Zdroj: Instagram AO)

NEW YORK - Stratiť niečo v tak obrovskom meste, akým je New York, je ako hľadať ihlu v kope sena. Moderátorke Alexandre Orviskej sa stalo niečo doslova nemožné! To fakt?

Alexandra Orviská žije striedavo na Slovensku a za veľkou mlákou. Aktuálne si v Amerike, presnejšie v New Yorku prenajala vysnívaný byt. A život v Amerike nie je len o radostiach, ale aj o starostiach. Pred pár dňami sa jej totiž vo veľkomeste podarilo stratiť peňaženku so všetkými dokladmi.

Galéria: Alexandra Orviská

„Inak, opäť som minulý týždeň stratila peňaženku tu v NYC, to som už písala, však? Všetky doklady nové aj Vikinkin OP, asi 6 banko kariet, karty na míle, od práčovne, proste všetko," zverila sa. Už sa s ňou navždy rozlúčila a už ani nedúfala, keď jej prišla správa od muža, ktorý jej peňaženku našiel.

„Chápete? V tak obrovskom meste. Viem, že som totálne vypätá, ale ďakujem všetkým super ľuďom,“ vyjadrila sa. „A peňaženka bola opäť moja obľúbená značka, takže som nedúfala, že príde naspäť už len kvôli tomu. A vidíte vesmír ma ľúbi. Už žiaden stres, tak snáď už prestanem strácať,“ dodala vytešená na záver. Neuveriteľné, však? Tomu sa povie šťastie...

Orviskej STRATA peňaženky v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu