Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Do Let’s Dance mieri SPEVÁCKA HVIEZDA: Wau, ona to vážne prijala?!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - V stredu ráno Markíza vyšla so správou, ktorá potešila drvivú väčšinu jej divákov. Televízia totiž prezradila už tretie celebritné meno, ktoré bude súčasťou tohtoročného Let's Dance. Ponuku prijala speváčka, ktorú tam chceli fanúšikovia vidieť už dlhé roky!

Zdá sa, že tohtoročná séria tanečnej šou bude skutočne veľkolepá! Ako prvú celebritu Markíza oznámila herečku Petru Dubayovú, ktorú si diváci zamilovali vďaka seriálu Dunaj, k vašim službám. Ďalším menom zasa potešili nadšencov športu, keďže na parket mieri známy futbalista Ján Ďurica. No a teraz tu je ďalší veľký dôvod na radosť!

Ponuke totiž neodolala ani speváčka Tina, ktorú chceli fanúšikovia vidieť na parkete už počas minulých ročníkov. No a konečne sa dočkali. Veľmi nás teší, že pozvanie do šou prijala aj jedna z našich najvýraznejších speváčok, Tina. Sme presvedčení, že na parket prinesie skvelú energiu a ukáže výnimočné tanečné vystúpenia, ktoré si divákov podmania rovnako, ako jej zamatový hlas a hudobná tvorba,“ vyjadrila sa televízia na svojom webe markiza.sk

Tina
Zobraziť galériu (8)
Tina  (Zdroj: Ján Zemiar)

A čo na to samotná speváčka? „Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou tak peknej šou. Taktiež sa teším na svojho tanečného partnera a celý výrobný štáb, od režiséra po vizážistov, či kostymérov, pretože mnohých z nich už dekády stretávam v zákulisí rôznych eventov, a tentokrát nám to všetkým vyjde pod jednou strechou," hovorí Tina. 

Fanúšikom ale zároveň naznačila, aby od nej nemali prehnané očakávania. Rytmus má síce v krvi, ale... „Aj keď sa môže zdať, že viem tancovať a je pravda, že cítim rytmus, ale waltz nie je hiphop. A tak ma čaká naozaj veľa práce, snáď sa mi podarí včas aktivovať pohybovú pamäť. Verím, že nás účinkujúcich, ako aj divákov čaká vydarená séria," dodala úspešná speváčka. 

Tina
Zobraziť galériu (8)
Tina  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TinaLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu