Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

PREMENA exjojkárky: Schudla neuveriteľných 24 kíl!

Renáta Názlerová Zobraziť galériu (3)
Renáta Názlerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Aj exjojkárka Renáta Názlerová (55) patrí k ženám, ktoré sú krv a mlieko. V roku 2022 sa ale rozhodla, že započne svoju cestu k chudnutiu. Ku dnešnému dňu zhodila neuveriteľných 24 kíl.

Renátu Názlerovú môžete poznať z jojkárskej Súdnej siene, kde sa objavovala ako nekompromisná právnička. Aj keď sa nové časti tohto počinu nenatáčajú, exjojkárka je stále aktívna na sociálnych sieťach.

Na Facebooku rada informuje o svojom súkromnom živote a veciach, ktoré sú jeho súčasťou. Najnovšie sa pochválila svojou premenou. „Takže... od novembra 2022 do dnes mínus 24 kg. Pridávam aj nejaké porovnávacie foto a otázku: vidno či nevidno?“ opýtala sa svojich fanúšikov a k tejto otázke priložila aj zábery pred a po.

Renáta Názlerová
Zobraziť galériu (3)
Renáta Názlerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Jasné, že 24 kg musí byť vidno... mňa by skôr zaujímal dôvod vášho chudnutia, nakoľko ste sa vždy prezentovali, že je to v pohode. Dúfam, že vás nenaštartovali posmeškári... vyzeráte dobre či s kilami či bez nich,“ znel komentár od istej ženy. To, prečo sa Renáta rozhodla chudnúť je pod rúškom tajomstva, sľúbila však, že to čoskoro odhalí.

PREMENA exjojkárky: Schudla neuveriteľných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook R.N.)

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu