Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hlúpa chyba jojkárky: Kruto na to doplatila!

Renáta Názlerová Zobraziť galériu (3)
Renáta Názlerová (Zdroj: Instagram RN)

TUNISKO - Mnohí si užívajú leto v zahraničí a k moru sa vybrala aj jojkárka Renáta Názlerová. Ibaže urobila tú najzákladnejšiu chybu...

Renáta Názlerová sa tentoraz vybrala do Tuniska. Okrem počasia a rozmanitej krajiny sa jej tam páči aj prístup domorodých ľudí. „Nesmierne priateľskí a prívetiví ľudia, radi sa smejú (čo je u nás jav nevídaný, že),” uviedla jeden z dôvodov, prečo sa do tejto krajiny rada vracia. 

Hlúpa chyba jojkárky: Kruto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

No napriek tomu, že v Tunisku, nedajbože na zahraničnej dovolenke, nie je úplne prvý raz, spravila brunetka obrovskú chybu. Pri balení vynechala hádam tu najzákladnejšiu vec. „To iba ja sa môžem odtrepať k moru a nezobrať si žiadny opaľovací, poopaľovací a ani predopaľovací krém,” prezradila. 

A nezostalo to bez následkov! „Takže je jasné, že po 3 dňoch mám pľuzgiere na čele, lebo som furt vo vode. Večer som myslela, že mi praskne čelo (a objaví sa mi tam tretie oko),” priznala nepríjemnosti a bolesti. Našťastie, niečo z kozmetiky, ktorú si zabaliť nezabudla, jej pomohlo tieto pľuzgiere zahojiť. Nabudúce už ale snáď bude vedieť, že prípravky na opaľovanie si musí zbaliť hneď ako prvé! 

Hlúpa chyba jojkárky: Kruto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RN)

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu