Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hovorilo sa o ROZVODE a teraz: PROMI pár opäť SPOLU, zažehnali krízu!

Zobraziť galériu (5)

PRAHA - Žeby už boli všetky problémy zažehnané? Muzikant a herec Vojtěch Dyk (38) mal iba 26 rokov, keď si začal s o sedem rokov staršou Tatianou Vilhelmovou (45). Aj napriek tomu, že neprajníci ich vzťahu nedávali veľkú šancu, dvojica si v roku 2019 povedala svoje áno a herečka zmenila priezvisko na "Dyková. Pár spolu pôsobil veľmi šťastne a spokojne, no nedávno sa začalo hovoriť o tom, že čelia veľkej kríze. A teraz je opäť všetko inak!

V kuloároch českého šoubiznisu sa začalo pred pár týždňami šuškať o tom, že známy prominentný pár čelí vzťahovej kríze. Ba čo viac, podľa vtedajších informácií to vyzeralo tak, že ako definitívne riešenie nie je vylúčený ani rozvod. Český denník Aha.cz toto tvrdenie podložil aj tým, čo im herečka povedala ešte počas minulého leta.

„Teraz som v depe a rozhodujem sa, po akých ktorých koľajniciach sa vydám. Cítim, že je dôležité venovať sa sama sebe. Je ťažké o tom hovoriť, ale zároveň mám pocit, že stačí naznačiť a ženy vedia, čo mám na mysli," vyjadrila sa vtedy Tatiana, čo si spomínaný český portál spojil s aktuálnymi klebetami o tom, že medzi dvojicou čoraz viac škrípe.

Hovorilo sa o ROZVODE
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Za nezhodami mala byť umelcova pracovná vyťaženosť, no a po vystúpeniach sa vraj domov za partnerkou veľmi neponáhľal. Šuškalo dokonca aj o tom, že umelca vraj zaujímali aj iné ženy. Teraz to ale vyzerá tak, že dvojica si k sebe opäť našla cestu. Po dlhšom čase sa objavili v spoločnosti a... Rozdávali úsmevy na všetky strany! 

Tatiana a Vojta spolu dorazili na premiéru filmu Aristokratka ve varu a posobili tak, že to medzi nimi opäť skvele klape. Umelec si svoju manželku držal okolo pása, nechýbali ani zamilované pohľady. Že by teda krízu skutočne zažehnali? Nuž... Uvidíme časom! 

Hovorilo sa o ROZVODE
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Vojta DykTatiana Dyková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu