Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Českí diváci ZÚRIA: VYTÁČA ich Lucie Vondráčková... VYHOĎTE JU!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Och, tak toto ju musí veľmi mrzieť! Lucie Vondráčková (43) je súčasťou českého šoubiznisu už odmalička. Tí skôr narodení si ju určite pamätajú ako rozkošnú "Lucku" ktorá bola detskou speváckou hviezdou. No a ako umelkyňa sa živí až dodnes. Akurát, že s udržaním si svojej popularity to má momentálne tak trochu náročné...

V druhej polovici minulého roka vyšlo najavo, že Lucie bude súčasťou mimoriadne populárneho českého seriálu Ulice. A zdalo sa, že táto správa divákov potešila. Lenže... Pôvodná radosť monhých z nich sa premenila na úplne opačné pocity. A sama herečka za to v podstate absolútne nemôže. V tomto projekte totiž stvárňuje úlohu nepíjemnej karieristky a jej postavu skrátka nemôžu zniesť. 

Človek by si pomyslel, že v dnešnej dobe už je ľudom jasné, že samotných predstaviteľov si s ich postavami spájať nemôžu, keďže v realite sú úplne iní a skrátka ide len o ich prácu. Akurát, že charaker, ktorý Vondráčková hrá, diváci tak neznášajú, až začali volať po tom, aby ju vyhodili. 

Českí diváci ZÚRIA: VYTÁČA
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

„Prosím o vyhodenie tej podrazáckej kariéristky. Pozerám sa na Ulicu kvôli pohode a táto mi ju berie. Inak budem musieť Ulicu opustiť," atakovali ju v jednej z diskusií. A to ani zďaleka nie je všetko. Soňa Čechová, ktorú stvárňuje, je niektorým protivná až natoľko, že Vondráčkovú už nechcú ani vidieť.

„Do divadla na vás už nepôjdem. Netušila som, aká ste," či „Takých ľudí je bohužiaľ všade až veľa. Ja sa na to ani nemôžem pozerať, stačia mi ľudia v okolí,“ napísala Lucii v komentári ďalšia z fanúšikov seriálu a hneď sa ozvali ďalší. „Tiež máme hada v práci. Tak dúfam, že sa pravda ukáže," píše sa v komentároch, ktoré zachytili aj české médiá a tejto témy sa hneď chytili. Snáď sa teda aj vďaka tomu diváci tak trošku zamyslia a pochopia, že Lucie je skrátka Lucie a nie postava, ktorú hrá. 

Českí diváci ZÚRIA: VYTÁČA
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lucie VondráčkováUlice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu