Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tomeček odkryl celú PRAVDU: Takto to mám po ROZVODE!

Samo Tomeček Zobraziť galériu (2)
Samo Tomeček (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Samo Tomeček má za sebou turbulentné obdobie. Ako rýchlo sa oženil, tak rýchlo sa aj rozviedol. Nebolo to ľahké, ale dnes sa už spokojne usmieva.

Samo Tomeček sa po roku vzťahu so Sophiou v septembri 2020 oženil. Po necelých troch rokoch však prišiel rozvod. Ten je v procese, ale rozvodový papier ešte v rukách nemajú.

Spevák však neplače do vankúša, i keď nejaká tá slza predsa len vypadla: „Jasné, milión, a teda? Keď sa ľudia majú radi, tak je to pekné…“ Keď sa však ľudia majú radi, tak sa nerozchádzajú. Aj keď Samo nerád odhaľuje súkromie a dôvody rozchodu, predsalen niečo prezradil: „Nie je to vždy len o tom, že sa majú radi… to spolužitie prináša aj kompromisy,“ priznal pre Topky.sk.

Tomeček odkryl celú PRAVDU:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram ST)

Ku kompromisu však zrejme muselo dôjsť aj pri delení majetku. Obaja mali citový vzťah k ich domu, ktorý budovali spoločne. Samo mal na starosti realizáciu a Sophia, vtedy ešte snúbenica, zariadenie v interiéri. „Spolu už dlho nebývame, ale nebúchali žiadne rakety a granáty...“ Po rozhodnutí, že pôjdu od seba, sa Samo začal viac venovať sebe a sústredenejšie na sebe pracovať: „Mám skvelého mental kouča, mám aj biznis kouča, a v podstate zdravotného kouča, lebo som mal zdravotné problémy…“ Našťastie je už v poriadku a snaží sa byť tým najlepším človekom aj pre svoje okolie. Celý rozhovor si môžete vypočuť nižšie.

Tomeček odkryl celú PRAVDU: Takto to mám po ROZVODE! (Zdroj: NL/Martin Bublavý)

Viac o téme: DomRozvodSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu