Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tomeček si v Katare dovolil neslýchané: Moslimky ho prebodávali očami! Samo, to fakt?

Samo Tomeček v Katare Zobraziť galériu (15)
Samo Tomeček v Katare (Zdroj: archív ST)

BRATISLAVA - Samo Tomeček má za sebou náročné obdobie. A to nielen v súkromí, ale aj v pracovnej sfére. Preto sa rozhodol trošku zrelaxovať a užiť si oddych s priateľmi v ďalekej cudzine.

Po skvelom koncertnom období si Samo Tomeček doprial pár dní oddychu na vytúženej dovolenke s kamarátmi: "Plavím sa na výletnej lodi v perzskom zálive po viacerých krajinách, v ktorých som ešte nikdy nebol. Veľmi rád spoznávam nové kultúry. Každý deň v novej krajine, v novom meste, sa snažím čo najviac dozvedieť o histórii daného mesta. Na lodi je zasa kopec zábavy, živej muziky, takže je to skvelo vyvážené", vytešuje sa Samo, ktorý postupne navštevuje mestá a krajiny Dubaj (SAE), Doha (Quatar), Bahrajn, Abu Dhabí. Hneď pri odchode si  ho na letisku takto fotili jeho fanynky.

Samo Tomeček na dovolenke
Zobraziť galériu (15)
Samo Tomeček na dovolenke  (Zdroj: archív ST)

Nie všetko však išlo podľa plánu. V Doha, v Katare mali nástup na loď najneskôr o 17.00 hodine, začali sa však diať veci: "S kamošom sme sa ešte išli pozrieť metrom do centra k mrakodrapom. Najprv sme si nevšimli, že v Katare majú rozdelené rôzne vozne. My sme mali štandard lístok, ale nasadli sme nechtiac do gold klubu. Arabské ženy z druhého vagóna, ktoré nás videli, sa na nás celkom smiali. My sme najrpv nevedeli, prečo. Potom sme pochopili, tak sme prešli k nim. Lenže ten vagón bol zasa určený len pre ženy s deťmi. Takže plný vagón zahalených žien a my dvaja v krátkych nohaviciach. Boli z nás jemne pobúrené. V arabskom svete a dokonca v každej jednotlivej krajine majú rôzne pravidlá, ktoré platia aj pre turistov a nie len pri návšteve mešít. Nabudúce už budem vedieť a dopredu si všetko naštudujem", zaprisaháva sa spevák a pokračuje: "Keď sme si v centre čo-to obzreli, rýchlo sme sa vydali na cestu naspäť metrom. Lenže sme vystúpili na zlej zastávke dosť ďaleko od lode, bolo to cca 5 km. Nevedeli sme nájsť rýchlo taxík, tak sme sa dali najprv na rýchlu chôdzu a neskôr, ked sa nám míňal čas, už aj na beh. Čas sa nám krátil a keby sme nestihli prísť do 17.00, tak by loď odplávala bez nás. Na naše šťastie sme dobehli o 16.56 ako poslední, a hneď za nami už loď zatvorili".  So šťastím a behom to teda zvládli a čakajú ich ešte ďalšie krásne miesta na dovolenkovej ceste. Na akých miestach bol, si pozrite vo fotogalérii.

Viac o téme: DovolenkaSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu