Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Samo Tomeček je opäť slobodným mužom: Dnes ho súd oficiálne ROZVIEDOL!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram ST)

BRATISLAVA - V septembri minulého roka sa prevalilo, že po 3 rokoch krachlo manželstvo slovenského speváka Sama Tomečka a jeho manželky Sophie. Dvojica si svoje áno povedala ešte počas pandémie a podarilo sa im to až na druhý pokus. No ich vzťah je už minulosťou... Dnes manželov súd oficiálne rozviedol!

Vzťah Sama Tomečka a plavovlásky Sophie začal v roku 2018 a len po pár mesiacoch prišla aj žiadosť o ruku. Svadba mala byť najprv v júni 2020, kvôli pandémii koronavírusu a vtedajším nariadeniam sa však napokon posunula a svoje áno si dvojica povedala až v septembri. A presne o 3 roky neskôr dvojica oznámila, že sa rozvádza. 

V septembri exsuperstarista prezradil, že zostáva už iba jedna návšteva súdu, aby bola za jeho manželstvom definitívna bodka. A ten deň nastal práve dnes. Ako informuje pluska.sk, expartneri sa v stredu 20. marca stretli na súde v Skalici, kde bolo ich manželstvo oficiálne ukončené. 

„Som rád, že to mám konečne za sebou. Predsa len to bolo pre mňa naozaj ťažké a veľmi smutné obdobie. Aspoň budem mať o čom spievať v nových pesničkách, ktoré chystám. Trvalo to relatívne krátko, do 45 minút sme boli vybavení. Všetko sme zvládli civilizovane a s kľudom, za čo som veľmi vďačný,“ vyjadril sa pre spomínaný portál Tomeček. Nám zase nedávno prezradil, akú ženu si v budúcnosti predstavuje po svojom boku.

Tomeček sa o novej žene svojho života jasnejšie vyjadriť nemohol: TOTO JE ONA! (Zdroj: NL/Martin Bublavý)

Samo Tomeček je opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram ST)

Viac o téme: RozvodSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu