Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

ŠOKUJÚCE slová známej Slovenky: Dlhodobo jazdila bez vodičáka... Doteraz ho nemá!

Priscilla Versluis Zobraziť galériu (3)
Priscilla Versluis (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Šoférovala, aj keď vodičský preukaz nikdy nemala. Reč je o účastníčke šou Ruža pre nevestu, ktorá riskovala naozaj veľa...

Priscilla Versluis sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v romantickej šou Ruža pre nevestu. Odvtedy si na sociálnej sieti Instagram vybudovala poriadnu základňu fanúšikov a onedlho sa predvedie v boxerskom zápase.

Medzi všetkými svojimi povinosťami, ktorých má aktuálne kopec, prijala pozvanie do šou bývalého farmára Lukáša Stanislava s názvom Hovor alebo papaj. A keď nechcela zjesť niečo nechutné, musela odpovedať aj na nepríjemné otázky.

Lukáš sa jej opýtal, či niekedy porušila nejaký zákon. „Porušila. A veľa, ale nemôžem povedať, lebo ma potom zavrú," priznala. Aj keď sa spočiatku odpovede zdráhala, nakoniec odhalila svoje tajomstvo.

„Jazdila som bez vodičáku, dlho. Nemám žiadny vodičák, ani som nikdy nemala. Jazdila som bez neho proste," šokovala svojimi slovami. Šoférovať sa naučila za pomoci svojho bývaleho priateľa. V blízkej budúcnosti si ho ale plánuje spraviť.

Priscilla Versluis zo šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (3)
Priscilla Versluis zo šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

„Už mám na to čas, už môžem," dodala s tým, že v minulosti bola rozlietaná, žila v Prahe aj v Bratislave a nikdy nevedela, kde sa koľko zdrží. „Ja sa držím pravidla, že auto jazdí na benzín a nie na vodičák," uzavrela so smiechom.

Viac o téme: Priscilla Versluis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu