Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slováčková (28) po návrate rakoviny: Budúcnosť už NEPLÁNUJE!

Anička Slováčková priznala, že budúcnosť už neplánuje. Zobraziť galériu (5)
Anička Slováčková priznala, že budúcnosť už neplánuje. (Zdroj: Instagram AS, Profimedia)

PRAHA - Začiatkom októbra speváčka a herečka Anna Julie Slováčková (28) šokovala odhalením, že po rakovine prsníka, nad ktorou pred tromi rokmi zvíťazila, bojuje so zákernou chorobou opäť. Nádor jej tentokrát zasiahol pľúca. O to mrazivejšie sú v tejto súvislosti jej najnovšie vyjadrenia - budúcnosť vraj už neplánuje!

Hoci herečka a speváčka svoj boj o život nevzdáva, napriek tomu začala žiť prítomnosťou. „Nedávno som dostala v jednom rozhovore otázku, aké sú moje plány do budúcnosti: "Ha! Tie vám milerada všetky poviem!" myslela som si, ale potom som sedela ako prikovaná a zrazu som vôbec nevedela, čo povedať,“ napísala na svojom Instagrame speváčka. 

V minulosti mala pritom vždy všetko perfektne premyslené a naplánované. Kam pôjde na školu, čo bude robiť budúce leto... Na každý deň mala presný plán a v podstate po hodinách si robila denný rozvrh. No keď niečo nevyšlo, bola sklamaná. 

„Že som nemala v 27 rokoch manžela a dve deti a dom plný zvierat za Prahou. Že som nedorobila konzervatórium (hoci z pracovného vyťaženia, pričom práca bola pre mňa veľkým úspechom, tak ten neúspech odísť v polke šesťáku mám v sebe nejak skrytý dodnes, ale to už vem čert...“ dodala. 

Slováčková (28) po návrate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram AJS)

Napokon si uvedomila, že prvýkrát v živote nemá absolútne žiadne plány do budúcna. „Nič. Nula. Žiadna vidina. A teraz vlastne by sa veľa ľudí mohlo vydesiť, že to je predsa v mojej situácii napríklad zlé a že musím nazerať do budúcnosti s nejakou vidinou a tak... Ale viete, na čo som prišla? Že je mi tak extrémne dobre,“ pokračovala Slováčková. 

Odrazu vraj necíti stres a napätie, ak jej plány nevyjdú. „Skrátka som tu a teraz a odmietam sa nervovať z toho, čo bude zajtra. Ono nejak bude. A bude dobre, pretože v to jediné verím, že sa veci vyvinú čo najlepšie pre moju cestu, ktorá mi je daná,“ uzavrela speváčka, ktorá verí, že všetko, čo v jej živote dopadlo inak, ako plánovala, dopadlo pre jej dobro. 

Viac o téme: Anička Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu