Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slováčková po návrate rakoviny: Liečba je náročnejšia... Pripadám si ODPORNÁ!

Anna Julie Slováčková Zobraziť galériu (2)
Anna Julie Slováčková (Zdroj: Instagram AS, Profimedia)

PRAHA - Pred časom sa u mladej umelkyne Anny Julie Slováčkovej opäť potvrdila rakovina. Necelé tri roky žila v tom, že túto zákernú chorobu porazila, no opak bol pravdou. V minulosti jej ochorenie zasiahlo prsia, tentokrát sa presunulo na pľúca. Liečba je podľa jej slov tentoraz náročnejšia a cíti sa odporne!

Na začiatku októbra sa Anna Julie Slováčková zverila svojim priaznivcom, že sa jej rakovina opäť vrátila. O svojej diagnóze vie od septembra. „Nechcela som to riešiť do dňa, ktorý bol pre mňa taký dôležitý a ktorý som usilovne tak dlho pripravovala. Keď som mala 8. 9. oslavovať vydanie albumu a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žiadne oslavy už nebola chuť,” napísala na svoj Instagram.

V roku 2019 jej zákerné ochorenie zasiahlo prsia a teraz sa metastázy presunuli na pľúca. Umelkyňa aktuálne podstupuje chemoterapie. Do spoločnosti chodiť ale neprestala, aj keď sa musí veľmi premáhať. „Stojí to veľa prehovárania, mejkapu a vôbec sa tak nejako pred tým zrkadlom nabudiť,“ uviedla pre agentúru Herminapress.

Slováčková po návrate rakoviny:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AS)

Liečba je aktuálne pre ňu náročnejšia ako v minulosti. „Liečba mi pripadá náročnejšia ako pri prvom ataku rakoviny pred rokmi. Mám pocit, že som unavenejšia. Pripadám si odporná, necítim sa v sebe dobre. Asi je to tým, že sa necítim dobre fyzicky. Ten pocit poznám z prvej liečby...“ dodala otvorene.

Po tom, čo sa dozvedela, že rakovina znova udrela, rozhodla sa ostrihať si svoje vlasy. So svojím novým výzorom sa ešte nezmierila, a tak sa v spoločnosti objavuje v turbane.

Viac o téme: Anna Julie Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu