Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cibulková si povedala DOSŤ: 22 kíl MUSÍ ísť dole!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram DC)

BRATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková sa tento rok stala dvojnásobnou mamou. Tehotenstvo jej prinieslo kilá navyše, prednosť však malo dojčenie a starostlivosť o dcérku. No teraz blondínka odhalila, že sa ide pustiť do chudnutia a prezradila, že plánuje zhodiť 22 kíl!

Dominika Cibulková v druhej polovici marca porodila svoje druhé dieťa, dcérku Ninu. V lete priznala, že rieši aj svoju postavu, na ktorú sa prilepili nejaké tie kilá, no nemienila sa s chudnutím unáhliť. „Čaká nás tvrdá cesta opäť za formou, keď dodojčím Ninku,“ uviedla. 

Cibulková si povedala DOSŤ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DC)

A tá chvíľa už prišla. „Idem sa dať do formy, to znamená, že som si dala svoj osobný cieľ, svoju osobnú výzvu. Za 8 mesiacov sa chystám dať dole 22 kíl,” vyhlásila bývalá športovkyňa s tým, že svoju vysnívanú váhu si zatiaľ nechá pre seba.  

Ako poznamenala, sociálna sieť je miesto, kde ľudia ukazujú tie útržky zo svojho života, ktoré sú im komfortné. „Ale ja som si povedala, že to idem robiť motivačne. Bude to motivovať aj mňa a verím, že aj niektorých z vás. Maminy po pôrode možno ocenia, že to budem s nimi zdieľať,” uviedla Dominika, ktorá sa spolieha na pevnú vôľu, ktorú si vytrénovala vďaka športu.  

„Toto je jedna vec, na ktorej mi v tomto momente veľmi záleží. Bolo super byť tehotná, maličkú dojčiť 7 mesiacov a žiť veľmi kalorický život, ale povedala som si, že už aj ja sa chcem sama sebe páčiť, chcem sa dobre cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, ale robím to hlavne pre seba. Dúfam, že mi budete držať palce,” povedala svojim fanúšikom. 

Cibulková si povedala DOSŤ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DC)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu