Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markizácka kráska skončila v NEMOCNICI: PODCENILA to...Obrovské BOLESTI, partner ju musel NOSIŤ aj na WC!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Intagram N.L.)

BRATISLAVA - So zlými správami o hospitalizácii sa v poslednom období roztrhlo vrece. Zdravotným komplikáciám sa, žiaľ, nevyhla ani ďalšia známa osobnosť. Reč je o bývalej farmárke a finalistke Miss Natálii Lopašovskej, ktorej zdravotný stav sa zhoršil natoľko, že ju museli hospitalizovať...

Natálii sa v poslednom období veľmi nedarí. V júli sme na Topkách informovala o tom, že svojich fanúšikov vystrašila záberom z nemocničného lôžka. „Pracovný výlet dopadol nečakane, ale žijem,” ohlásila sa z dolnokubínskej nemocnice. „Vďakabohu za prilbu, asi by som tu nebola,” napísala vtedy k svojmu príspevku a pre Topky.sk potom prezradila, že spadla z bicykla a hlavu si udrela rovno o kameň. 

Markizácka kráska skončila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.L.)

A teraz je hospitalizovaná opäť, o čom taktiež informovala prostredníctvom sociálnej siete Instagram, z ktorej na nejaký čas zmizla. A teraz je jasné, prečo to tak bolo. „Z obyčajnej horúčky (ako som si myslela), zimnice, bolesti brucha a úplnej bezvládnosti som skončila na pohotovosti. Mala som ísť skôr, pretože som svoje telo nechala parádne vytrápiť," napísala Natália a dodala, že teraz bude musieť niekoľko dní stráviť v nemocnici pod dohľadom lekárov. 

„Poležím si tu pár dní, aby som sa dala dokopy. Skončila som so zápalom obličiek a tie bolesti sú neskutočné," ozrejmila pôvabná brunetka, ktorej bol v najhorších chvíľach oporou jej milujúci partner. Natáliin stav bol totiž taký zlý, že sama nezvládla ísť ani na toaletu alebo do sprchy. 

Markizácka kráska skončila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.L.)

„Tento chlap je najúžasnejší. Dva dni som sa ani z postele nevedela postaviť. Mala som vysoké horúčky. A on ma nosil na wc, do sprchy, aby sme zrazili vysokú teplotu," napísala k záberu, kde so zničeným výrazom v tvári objíma svojho priateľa. Natálii prajeme skoré udzravenie a aby sa jej čo najrýchlejšie polepšilo. 

Markizácka kráska skončila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.L.)

 

Viac o téme: Natália Lopašovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu