Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Marcela z Ruže čelí hnusným komentárom: Za jej výzorom stojí ŠIKANA… Hanbila sa aj pri intímnostiach!

Marcela Dolniaková Zobraziť galériu (3)
Marcela Dolniaková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Marcela Dolniaková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka šou Ruža pre nevestu. Do samotného finále síce nedošla, no napokon si srdce Tomáša Tarra predsa len získala. A hoci ich vzťah nemal dlhé trvanie, záujem o temperamentnú tmavovlásku neutícha. Avšak, stať sa známym človekom, má aj svoje úskalia...

V podstate už od samého začiatku vysielania musela Marcela čeliť verejnej kritike. Diváci a sledovatelia na sociálnych sieťach ju pranierovali pre jej výzor. Tmavovláska sa nikdy netajila tým, že podstúpila rôzne zákroky a otvorene hovorila aj o plastike poprsia. 

Toto navážanie sa do jej vzhľadu jej časom začali poriadne liezť na nervy a aktuálne v rozhovore pre Refresher.sk prezradila, čo ju k úpravám zovňajšku viedlo. A mnohých to možno prekvapí. Marcela mala obrovské komplexy, čo by si pri pohľade na sexi krásku zrejme povedal len málokto. 

Marcela z Ruže čelí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Odkedy som pôsobila v Ruži, dosť často som sa stretávala s názormi, že umelina. Proste dosť také nepríjemné veci,” začala Marcela. „Ľudia pritom vôbec nevidia pozadie, prečo mám spravené prsia, že som bola celú základnú školu šikanovaná. Keď už dievčatám rástli prsia, ja som stále vyzerala ako chlapčisko,” priznala úprimne. 

A komplexy z veľkosti hrudníka sa prejavili aj počas partnerského života. „Takisto na strednej, keď som si našla prvého priateľa a mali sme nejaké intímnosti, tak som sa hanbila aj si vyzliecť tričko. Čiže ten môj vlastný nekomfort ma dohnal k tomu, že som si chcela zvýšiť sebavedomie,” vysvetlila Marcela.

Marcela z Ruže čelí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Marcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu