Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neforemná Lena z Dunaja, SEXI manželka slovenského herca a... Nvotovej syn (9) ako DŽENTLMEN!

Takto to vyzeralo na premiére! Zobraziť galériu (17)
Takto to vyzeralo na premiére! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera podvečer sa v jednom z bratislavských kín uskutočnila premiéra filmu A máme, čo sme chceli. Tá prilákala do novootvorených priestorov mnoho známych celebrít. Slovenský herec David Hartl vzal do spoločnosti svoju manželku, ktorá bola nesmierne sexi. Kultúru prišla podporiť aj herečka Dorota Nvotová so svojím 9-ročným synom, ktorý bol nahodený ako pravý džentlmen. A nechýbala ani herečka Janka Kovalčíková, ktorej to tentoraz nevyšlo!

Kinematografický zážitok si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Včera sa v novootvorenom bratislavskom kine konala premiéra rodinnej komédie s názvom A máme, čo sme chceli. Nechýbalo na nej ani filmové osadenstvo. Prišli napríklad aj Anna Šišková, Ady Hajdu, Rachel Kramar, Jan Budař či Jana Kovalčíková.

Tú môžu ľudia evidovať v obľúbenom markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje Lenu, švagrinú Waltera Klausa (Jána Koleníka). Aj keď sme zvyknutí Janku vidieť v priliehavých šatách, ktoré obopínajú jej postavu, tentokrát stavila na úplný opak. Čo jej tak celkom nevyšlo a pôsobila tak neforemným dojmom.

Neforemná Lena z Dunaja,
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Do spoločnosti zavítal aj slovenský herec David Hartl, ktorý vyvetral svoju manželku Martinu. Tá vyzerala naozaj sexi a v obtiahnutých šatách ukázala svoju dokonalú figúru! Veď pozrite sami.

David Hartl s manželkou
Zobraziť galériu (17)
David Hartl s manželkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nechýbala ani herečka Dorota Nvotová, ktorá sa tak často na premiérach neobjavuje. Tentokrát však urobila výnimku a do kina si vyrazila aj so svojím 9-ročným synom Filipom. Ten sa ako správny chlap nahodil do gala a vyzeral ako džentlmen zo starých dobrých čias. Viac fotiek z tejto udalosti nájdete v galérii nižšie.

Dorota Nvotová so synom Filipom
Zobraziť galériu (17)
Dorota Nvotová so synom Filipom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dorota NvotováJana KovalčíkováDavid Hartl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu