Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Germáni ako víla, šik jojkárka a... Ona fakt rodila len pred mesiacom?

Takto to vyzeralo na premiére filmu Jej telo Zobraziť galériu (5)
Takto to vyzeralo na premiére filmu Jej telo (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa jedno z bratislavských kín zaplnilo známymi osobnosťami zo sveta šoubiznisu. Prišli sa pozrieť na dlho očakávanú premiéru filmu Jej telo, kde hlavnú úlohu stvárňuje talentovaná Natália Germáni. A ani herečka v spoločnosti nechýbala. Vyzerala doslova ako víla. Do kina zavítala aj známa jojkárska moderátorka, ktorá predviedla naozaj šik outfit. A kultúrne sa prišla vyžiť aj manželka herca Samuela Spišáka. A ona fakt rodila len pred mesiacom?

Včera sa v jednom z bratislavských kín uskutočnila predpremiéra životopisnej drámy s názvom Jej telo. Film je z dielne režisérky Natálie Císařovskej a už len trailer si získal veľkú priazeň. Počin bol inšpirovaný skutočným príbehom športovkyne Andrey Absolonovej, z ktorej sa po vážnom zranení stala pornoherečka.

Galéria: Premiéra filmu Jej telo

Hlavnú úlohu stvárňovala talentovaná Natália Germáni, ktorej herecký výkon chválili všetci prítomní. V spoločnosti, samozrejme, nechýbala. Prišla po boku svojho manžela Martina Valihoru, ktorý sa vo filme taktiež mihol a dcérky Vesy. Natália zvolila čierny komplet, ktorý zakryla priesvitnými šatami - pôsobila v nich doslova ako víla. Čo poviete?

Natália Germáni a Martin Valihora
Zobraziť galériu (5)
Natália Germáni a Martin Valihora  (Zdroj: Ján Zemiar)

Natália Germáni
Zobraziť galériu (5)
Natália Germáni  (Zdroj: Ján Zemiar)

Do kina zavítala aj moderátorka Lenka Ježová, ktorú môžete poznať z jojkárskych obrazoviek. Tá tentokrát zvolila veľmi elegantný a naozaj šik outfit, ktorý jej veľmi lichotil.

Lenka Ježová
Zobraziť galériu (5)
Lenka Ježová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Film si prišla pozrieť aj herečka Viktória Spišáková, manželka herca Samuela Spišáka. Hercom sa nedávno rozrástla rodinka o synčeka Eliáša. A na hnedovláske vôbec nebadať, že by rodila pred mesiacom. Viac fotiek z premiéry si môžete pozrieť v našej galérii vyššie.

Viktória Spišáková
Zobraziť galériu (5)
Viktória Spišáková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Natália GermániLenka JežováViktória SpišákováPremiéra filmu Jej telo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu