Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Útok na jojkárskeho porotcu od jeho EX: Pomiatol sa... Je to debil!

Jakub Prachař Zobraziť galériu (3)
Jakub Prachař (Zdroj: Instagram JP)

PRAHA - V šou Česko Slovensko má talent ho ako porotcu majú radi mnohí. V súkromí mu však jeho ex občas nevie prísť na meno. Aktuálne Agáta Hanychová na adresu Jakuba Prachařa vyhlásila, že je to debil, ktorý sa pomiatol.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Jakub Prachař je otcom. Dcéru Miu má s kontroverznou modelkou Agátou Hanychovou a ako rodičia sa nie vždy vedia zhodnúť. 

Jakub Prachař a Agáta Hanychová
Zobraziť galériu (3)
Jakub Prachař a Agáta Hanychová  (Zdroj: Instagram A.H.)

Napäté vzťahy majú aj teraz. „Otecko číslo dva sa tiež pomiatol a nesmiem dávať Miu na Instagram,” prezradila Agáta v živom vysielaní na sociálnej sieti. „Nekomentujem. Pán, ktorý nonstop pracuje, miesto toho, aby s ňou bol, je s ňou opatrovateľka... A kladie si takéto podmienky. Je to proste debil,” vyhlásila brunetka, ktorá vzápätí dodala: „To som nepovedala, toto slovo!”

Hanychová si nedávno založila instagramový profil Agáta Family. Lenže dve z troch detí, ktoré má, už vlastne na žiadosť otcov ukazovať nesmie. „Tak tam teraz Mia nemôže byť a točiť výlet s Kryšpínom.  No, neviem,” povzdychla si. 

Neskôr dokonca zverejnila koláž záberov, kedy svoje deti na sociálnych sieťach ukázali práve Prachař a Soukup, ktorí teraz vyžadujú, aby ich dcéry zverejňované neboli. 

Útok na jojkárskeho porotcu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu